WSC DR. TISTAERTVRIENDEN

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • WSC DR. TISTAERTVRIENDEN
Private companiesTransportation Services • WSC DR. TISTAERTVRIENDEN

Contactgegevens WSC DR. TISTAERTVRIENDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WSC DR. TISTAERTVRIENDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WSC DR. TISTAERTVRIENDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVONDELSBAAN 18; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53711472 (+32-53711472) 53711472 (+32-53711472)

Fax (fax): +32 (68) 885-90-93 +32 (68) 885-90-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WSC DR. TISTAERTVRIENDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WSC DR. TISTAERTVRIENDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WSC DR. TISTAERTVRIENDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WSC DR. TISTAERTVRIENDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WSC DR. TISTAERTVRIENDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WSC DR. TISTAERTVRIENDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WSC DR. TISTAERTVRIENDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WSC DR. TISTAERTVRIENDEN
Products information WSC DR. TISTAERTVRIENDEN

BTW identificatienummer (tax): BE08957122802
Ondernemingsnummer: 5885070800
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WSC DR. TISTAERTVRIENDEN
(Get full report from official database of BE for WSC DR. TISTAERTVRIENDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WSC DR. TISTAERTVRIENDEN
Addition kinds of activities for WSC DR. TISTAERTVRIENDEN

399901. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
20340101. Soep mengt | Soup mixes
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order
64119906. Medische verzekering claim verwerking, contract of tarief basis | Medical insurance claim processing, contract or fee basis
79991516. Luchtballon rijdt | Hot air balloon rides

Werken bij WSC DR. TISTAERTVRIENDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WSC DR. TISTAERTVRIENDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WSC DR. TISTAERTVRIENDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WSC DR. TISTAERTVRIENDEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

 • Charcuterie medewerker (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkzaamheden bestaan uit: Snijden van charcuterie Bediening van de klanten Aanvullen van de vleestoog

 • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

  Regio: UTRECHT

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: APPRO

  Type: Vaste Job

  APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

 • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

 • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Vaste Job

  Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

 • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

 • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

 • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: HOF TER LINDEN

  Type: Flexijob

  Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van WSC DR. TISTAERTVRIENDEN in sociale netwerken
Look for responds of WSC DR. TISTAERTVRIENDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WSC DR. TISTAERTVRIENDEN. Laat een reactie achter voor WSC DR. TISTAERTVRIENDEN. WSC DR. TISTAERTVRIENDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WSC DR. TISTAERTVRIENDEN. Leave a respond for WSC DR. TISTAERTVRIENDEN. WSC DR. TISTAERTVRIENDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WSC DR. TISTAERTVRIENDEN op de google maps. Adres en contacten WSC DR. TISTAERTVRIENDEN
Location of WSC DR. TISTAERTVRIENDEN on the google maps. Address and contacts of WSC DR. TISTAERTVRIENDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WSC DR. TISTAERTVRIENDEN WSC DR. TISTAERTVRIENDEN: NATHALIE DE PREST | Cardoen | CHEMIE & BOUW BVBA | ALDO TONNOIR | SPI+

Other related companies as WSC DR. TISTAERTVRIENDEN: NATHALIE DE PREST | Cardoen | CHEMIE & BOUW BVBA | ALDO TONNOIR | SPI+

WSC DR. TISTAERTVRIENDEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WSC DR. TISTAERTVRIENDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08957122802. Het bedrijf WSC DR. TISTAERTVRIENDEN bevindt zich op het adres: AVONDELSBAAN 18; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 832,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WSC DR. TISTAERTVRIENDEN is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WSC DR. TISTAERTVRIENDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WSC DR. TISTAERTVRIENDEN, openstaande posities, locatie van WSC DR. TISTAERTVRIENDEN op de kaart.

WSC DR. TISTAERTVRIENDEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WSC DR. TISTAERTVRIENDEN, company assigned to the tax number BE08957122802. The company WSC DR. TISTAERTVRIENDEN is located at the address: AVONDELSBAAN 18; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 832,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WSC DR. TISTAERTVRIENDEN is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WSC DR. TISTAERTVRIENDEN is not available. You also can look at reviews of WSC DR. TISTAERTVRIENDEN, open positions, location of WSC DR. TISTAERTVRIENDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WSC DR. TISTAERTVRIENDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WSC DR. TISTAERTVRIENDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WSC DR. TISTAERTVRIENDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WSC DR. TISTAERTVRIENDEN, employees, financial statistics.