WILLEN IS KUNNEN

Contactgegevens WILLEN IS KUNNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEN IS KUNNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEN IS KUNNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE KOUTER 10; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92302500 (+32-92302500) 92302500 (+32-92302500)

Fax (fax): +32 (65) 103-79-88 +32 (65) 103-79-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEN IS KUNNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEN IS KUNNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEN IS KUNNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEN IS KUNNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEN IS KUNNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEN IS KUNNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEN IS KUNNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEN IS KUNNEN
Products information WILLEN IS KUNNEN

BTW identificatienummer (tax): BE07008422851
Ondernemingsnummer: 7277313232
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEN IS KUNNEN
(Get full report from official database of BE for WILLEN IS KUNNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEN IS KUNNEN
Addition kinds of activities for WILLEN IS KUNNEN

20389911. Gesneden topping, bevroren | Whipped topping, frozen
22110809. Opaline, katoen | Opaline, cotton
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
51620102. Harsen, synthetisch | Resins, synthetic
62310000. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges

Werken bij WILLEN IS KUNNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEN IS KUNNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEN IS KUNNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEN IS KUNNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

Zoek naar antwoorden van WILLEN IS KUNNEN in sociale netwerken
Look for responds of WILLEN IS KUNNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEN IS KUNNEN. Laat een reactie achter voor WILLEN IS KUNNEN. WILLEN IS KUNNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEN IS KUNNEN. Leave a respond for WILLEN IS KUNNEN. WILLEN IS KUNNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEN IS KUNNEN op de google maps. Adres en contacten WILLEN IS KUNNEN
Location of WILLEN IS KUNNEN on the google maps. Address and contacts of WILLEN IS KUNNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEN IS KUNNEN WILLEN IS KUNNEN: DE VLEESHOEK | LEKKERLAND | MAREDIC - IPC | V. MIJNS | GARAGE COEN MICHEL

Other related companies as WILLEN IS KUNNEN: DE VLEESHOEK | LEKKERLAND | MAREDIC - IPC | V. MIJNS | GARAGE COEN MICHEL

WILLEN IS KUNNEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEN IS KUNNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008422851. Het bedrijf WILLEN IS KUNNEN bevindt zich op het adres: OUDE KOUTER 10; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van WILLEN IS KUNNEN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEN IS KUNNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEN IS KUNNEN, openstaande posities, locatie van WILLEN IS KUNNEN op de kaart.

WILLEN IS KUNNEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLEN IS KUNNEN, company assigned to the tax number BE07008422851. The company WILLEN IS KUNNEN is located at the address: OUDE KOUTER 10; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of WILLEN IS KUNNEN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEN IS KUNNEN is not available. You also can look at reviews of WILLEN IS KUNNEN, open positions, location of WILLEN IS KUNNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEN IS KUNNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEN IS KUNNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEN IS KUNNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEN IS KUNNEN, employees, financial statistics.