WIJKKOMITEE BEVEGEM

Contactgegevens WIJKKOMITEE BEVEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIJKKOMITEE BEVEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIJKKOMITEE BEVEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAZERNESTRAAT 1; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93605811 (+32-93605811) 93605811 (+32-93605811)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIJKKOMITEE BEVEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIJKKOMITEE BEVEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIJKKOMITEE BEVEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIJKKOMITEE BEVEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIJKKOMITEE BEVEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIJKKOMITEE BEVEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIJKKOMITEE BEVEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIJKKOMITEE BEVEGEM
Products information WIJKKOMITEE BEVEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIJKKOMITEE BEVEGEM
(Get full report from official database of BE for WIJKKOMITEE BEVEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIJKKOMITEE BEVEGEM
Addition kinds of activities for WIJKKOMITEE BEVEGEM

7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
39310117. Piano onderdelen en materialen, nec | Piano parts and materials, nec
59439901. Notaris en bedrijfszegels | Notary and corporate seals
80699903. Geriatrische ziekenhuis | Geriatric hospital
96310404. Regeling, administratie van nutsbedrijven, lokale overheid | Regulation, administration of utilities, local government

Werken bij WIJKKOMITEE BEVEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIJKKOMITEE BEVEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIJKKOMITEE BEVEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIJKKOMITEE BEVEGEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

 • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

 • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

 • Onderhoudstechnieker (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen in de regio van Oudenaarde en gespecialiseerd in het produceren van flessen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker dag. Hierbij sta je in voor het uitvoeren van klein een grote onderhoudswerkzaamheden, zowel op preventief als curatief vlak. Matrijzenwissels, kernwissels en schuivenwissels behoren tot je takenpakket.

 • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkevorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: t-interim Haacht

  Type: Studentenjob

  Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

 • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

 • Student telefonie (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

 • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Talentus

  Type: Vaste Job

  Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

 • Psychotherapeut(e) op zelfstandige basis (voltijds of deeltijds) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ALGEMENE-HYPNOSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze groepspraktijk in Genk zijn wij op zoek naar een psychotherapeut(e) op zelfstandige basis.

 • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

Zoek naar antwoorden van WIJKKOMITEE BEVEGEM in sociale netwerken
Look for responds of WIJKKOMITEE BEVEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIJKKOMITEE BEVEGEM. Laat een reactie achter voor WIJKKOMITEE BEVEGEM. WIJKKOMITEE BEVEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIJKKOMITEE BEVEGEM. Leave a respond for WIJKKOMITEE BEVEGEM. WIJKKOMITEE BEVEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIJKKOMITEE BEVEGEM op de google maps. Adres en contacten WIJKKOMITEE BEVEGEM
Location of WIJKKOMITEE BEVEGEM on the google maps. Address and contacts of WIJKKOMITEE BEVEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come WIJKKOMITEE BEVEGEM WIJKKOMITEE BEVEGEM: LE MOULIN | Raemen Jos Metaalconstructie BVBA | Dansklub Tervuren | A C S Lombardia BVBA | FE. BUROMAT

Other related companies as WIJKKOMITEE BEVEGEM: LE MOULIN | Raemen Jos Metaalconstructie BVBA | Dansklub Tervuren | A C S Lombardia BVBA | FE. BUROMAT

WIJKKOMITEE BEVEGEM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIJKKOMITEE BEVEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf WIJKKOMITEE BEVEGEM bevindt zich op het adres: KAZERNESTRAAT 1; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIJKKOMITEE BEVEGEM is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIJKKOMITEE BEVEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIJKKOMITEE BEVEGEM, openstaande posities, locatie van WIJKKOMITEE BEVEGEM op de kaart.

WIJKKOMITEE BEVEGEM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIJKKOMITEE BEVEGEM, company assigned to the tax number BE01440826416. The company WIJKKOMITEE BEVEGEM is located at the address: KAZERNESTRAAT 1; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIJKKOMITEE BEVEGEM is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIJKKOMITEE BEVEGEM is not available. You also can look at reviews of WIJKKOMITEE BEVEGEM, open positions, location of WIJKKOMITEE BEVEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIJKKOMITEE BEVEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIJKKOMITEE BEVEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIJKKOMITEE BEVEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIJKKOMITEE BEVEGEM, employees, financial statistics.