WIELERVRIENDEN SCHAEKELS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • WIELERVRIENDEN SCHAEKELS
Private companiesTransportation by Air • WIELERVRIENDEN SCHAEKELS

Contactgegevens WIELERVRIENDEN SCHAEKELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERVRIENDEN SCHAEKELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERVRIENDEN SCHAEKELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TUITENBERGSTRAAT 36; 1750; LENNIK, België

Telefoon (phone): 25320676 (+32-25320676) 25320676 (+32-25320676)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERVRIENDEN SCHAEKELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERVRIENDEN SCHAEKELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERVRIENDEN SCHAEKELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERVRIENDEN SCHAEKELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERVRIENDEN SCHAEKELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERVRIENDEN SCHAEKELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERVRIENDEN SCHAEKELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERVRIENDEN SCHAEKELS
Products information WIELERVRIENDEN SCHAEKELS

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERVRIENDEN SCHAEKELS
(Get full report from official database of BE for WIELERVRIENDEN SCHAEKELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERVRIENDEN SCHAEKELS
Addition kinds of activities for WIELERVRIENDEN SCHAEKELS

3089. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
251406. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
23359900. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
26530106. Partities, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, corrugated: made from purchased materials
39491304. Lacrosse apparatuur en benodigdheden, algemeen | Lacrosse equipment and supplies, general
51629900. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec
73630100. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services

Werken bij WIELERVRIENDEN SCHAEKELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERVRIENDEN SCHAEKELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERVRIENDEN SCHAEKELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERVRIENDEN SCHAEKELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien trucks (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

 • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

 • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

 • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

 • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

 • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HUNTR

  Type: Vaste Job

  Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

 • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VGD - Belgium

  Type: Vaste Job

  Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

 • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: M&B SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

 • IT-Planet - Webmaster (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Algemene info Startdatum: Zo snel mogelijk Duurtijd: 12 maand (+ mogelijks verlenging) Tijdsbesteding: Fulltime Locatie: Brussel centrum - nabij station Noord Zowel freelance- als bediende-contract mogelijk   Functieomschrijving Je bouwt functionele en gebruiksvriendelijke websites Je optimaliseert snelheid en capaciteit Je haalt bugs uit de pagina('s) en herstelt verbroken links of afbeeldingen Je update de content van de website en herziet SEO Je monitort en analyseert de website performantie    Jouw profiel Je behaalde een Bachelor of Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je beheerst zowel de Franse, Nederlandse als Engelse taal Je hebt een goede kennis van Web analytics en SEO Je hebt ervaring met Web standards Je hebt ervaring met website management tools Met een kennis van HTML/CSS, XML heb je alvast een streepje voor Je bent communicatief Kan out-of-the-box denken en komt met creatieve ideeën   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar...   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!     Interesse?   Staat deze opdracht je op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet langer en solliciteer via de knop hieronder.

 • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

 • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Werfreserve

  Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van WIELERVRIENDEN SCHAEKELS in sociale netwerken
Look for responds of WIELERVRIENDEN SCHAEKELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERVRIENDEN SCHAEKELS. Laat een reactie achter voor WIELERVRIENDEN SCHAEKELS. WIELERVRIENDEN SCHAEKELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERVRIENDEN SCHAEKELS. Leave a respond for WIELERVRIENDEN SCHAEKELS. WIELERVRIENDEN SCHAEKELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERVRIENDEN SCHAEKELS op de google maps. Adres en contacten WIELERVRIENDEN SCHAEKELS
Location of WIELERVRIENDEN SCHAEKELS on the google maps. Address and contacts of WIELERVRIENDEN SCHAEKELS

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERVRIENDEN SCHAEKELS WIELERVRIENDEN SCHAEKELS: FONDATION BECKER | PHILIPPE VANBAELEN | 'T WINKELTJE | MICHEL TALMASSE | TI Shipping and Forwarding NV

Other related companies as WIELERVRIENDEN SCHAEKELS: FONDATION BECKER | PHILIPPE VANBAELEN | 'T WINKELTJE | MICHEL TALMASSE | TI Shipping and Forwarding NV

WIELERVRIENDEN SCHAEKELS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERVRIENDEN SCHAEKELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf WIELERVRIENDEN SCHAEKELS bevindt zich op het adres: TUITENBERGSTRAAT 36; 1750; LENNIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERVRIENDEN SCHAEKELS is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERVRIENDEN SCHAEKELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERVRIENDEN SCHAEKELS, openstaande posities, locatie van WIELERVRIENDEN SCHAEKELS op de kaart.

WIELERVRIENDEN SCHAEKELS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERVRIENDEN SCHAEKELS, company assigned to the tax number BE03251647949. The company WIELERVRIENDEN SCHAEKELS is located at the address: TUITENBERGSTRAAT 36; 1750; LENNIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERVRIENDEN SCHAEKELS is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERVRIENDEN SCHAEKELS is not available. You also can look at reviews of WIELERVRIENDEN SCHAEKELS, open positions, location of WIELERVRIENDEN SCHAEKELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERVRIENDEN SCHAEKELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERVRIENDEN SCHAEKELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERVRIENDEN SCHAEKELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERVRIENDEN SCHAEKELS, employees, financial statistics.