WIELERTEAM WAASLAND

Contactgegevens WIELERTEAM WAASLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERTEAM WAASLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERTEAM WAASLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZERSTRAAT 94; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37755285 (+32-37755285) 37755285 (+32-37755285)

Fax (fax): +32 (15) 119-51-73 +32 (15) 119-51-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERTEAM WAASLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERTEAM WAASLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERTEAM WAASLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERTEAM WAASLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERTEAM WAASLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERTEAM WAASLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERTEAM WAASLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERTEAM WAASLAND
Products information WIELERTEAM WAASLAND

BTW identificatienummer (tax): BE09031280517
Ondernemingsnummer: 1703125000
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERTEAM WAASLAND
(Get full report from official database of BE for WIELERTEAM WAASLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERTEAM WAASLAND
Addition kinds of activities for WIELERTEAM WAASLAND

703300. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
799799. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
28440102. Haarkleurpreparaten | Hair coloring preparations
35110101. Gas turbine generator set units, compleet | Gas turbine generator set units, complete
38450105. Colonascopen, electromedical | Colonascopes, electromedical
59991804. Apparatuur voor kinderen, nv | Children's equipment, nec

Werken bij WIELERTEAM WAASLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERTEAM WAASLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERTEAM WAASLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERTEAM WAASLAND. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

 • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

 • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

 • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk! (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Sint-Pieters-Leeuw (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Werken als huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

 • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

 • Studierelevante student informatica (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

 • Project Engineer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672951-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als projectingenieur voor de opvolging en coördinatie van uiteenlopende projecten bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een all-round technisch Project Engineer en een Project Engineer Bouw. Als Project Engineer voer je uiteenlopende technische projecten uit zoals installatie van nieuwe apparaten, uitbreiding van productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: de detailuitwerking van de projecten de opvolging en coördinatie van de projecten realisatie ervan binnen de planning en het budget opstellen van lastenboeken het voeren van technische bespreking met leveranciers en constructeurs de opvolging van de leveranciers en contractors ingebruikname van de apparatuur met de overdracht aan de gebruiker en de plaatselijke technische dienst het deelnemen aan de procesveiligheidsstudies (HAZOP studies) je werkt hiervoor frequent samen met een brede groep mensen uit de Productieafdelingen, Technische dienst, Veiligheidsdienst en Kwaliteitsdienst De Project Engineer Bouw zal in eerste instantie worden ingezet op een project in Doel voor de ontwikkeling en bouw van een volledig nieuw complex van een havenoverslagbedrijf. Dit gaat om de bouw van een nieuw kantorencomplex met allernieuwste technologieën, wegennetwerk rondom, uitbreiding haven, aanpassen kaaien, … Deze Project Engineer zal mee instaan voor de coördinatie van alle werkzaamheden ter ondersteuning van de verantwoordelijke civiele werken. Dit project zal zowat 5 jaar duren, nadien kan deze Project Engineer op andere projecten ingezet worden.

 • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van WIELERTEAM WAASLAND in sociale netwerken
Look for responds of WIELERTEAM WAASLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERTEAM WAASLAND. Laat een reactie achter voor WIELERTEAM WAASLAND. WIELERTEAM WAASLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERTEAM WAASLAND. Leave a respond for WIELERTEAM WAASLAND. WIELERTEAM WAASLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERTEAM WAASLAND op de google maps. Adres en contacten WIELERTEAM WAASLAND
Location of WIELERTEAM WAASLAND on the google maps. Address and contacts of WIELERTEAM WAASLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERTEAM WAASLAND WIELERTEAM WAASLAND: De Ridder Ulrik | Blondeel A | D'Hondt Amand-Beno?t | AIR TRADE CENTER | Ghent Marine Gallery

Other related companies as WIELERTEAM WAASLAND: De Ridder Ulrik | Blondeel A | D'Hondt Amand-Beno?t | AIR TRADE CENTER | Ghent Marine Gallery

WIELERTEAM WAASLAND is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERTEAM WAASLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031280517. Het bedrijf WIELERTEAM WAASLAND bevindt zich op het adres: KEIZERSTRAAT 94; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERTEAM WAASLAND is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERTEAM WAASLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERTEAM WAASLAND, openstaande posities, locatie van WIELERTEAM WAASLAND op de kaart.

WIELERTEAM WAASLAND is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERTEAM WAASLAND, company assigned to the tax number BE09031280517. The company WIELERTEAM WAASLAND is located at the address: KEIZERSTRAAT 94; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERTEAM WAASLAND is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERTEAM WAASLAND is not available. You also can look at reviews of WIELERTEAM WAASLAND, open positions, location of WIELERTEAM WAASLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERTEAM WAASLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERTEAM WAASLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERTEAM WAASLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERTEAM WAASLAND, employees, financial statistics.