WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT

Contactgegevens WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EKELBEKE 242B; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52481406 (+32-52481406) 52481406 (+32-52481406)

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT
Products information WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT
(Get full report from official database of BE for WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT
Addition kinds of activities for WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT

242902. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
364300. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
374302. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
17999944. Vlagpaal erectie | Flag pole erection
22110511. Piques, katoen | Piques, cotton
38210103. Chemisch laboratoriumapparatuur, in de handel | Chemical laboratory apparatus, nec
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Back Office Medewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

 • Aankoper - Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

 • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

 • Automecanicien met een hart voor autosport (MOEN)

  Regio: MOEN

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Automecanicien gezocht voor een gargage in de regio van Avelgem. De garage is gespecialiseerd in reparaties van voertuigen voor de autosport. Jouw taken : montage en demontage defecten opsporen en herstellingen (elektrisch en mechanisch) uitvoeren lassen, plooien, slijpen Uurrooster : Van maandag tem vrijdag in de daguren

 • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

 • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Studentenjob

  Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

 • Magazijnmedewerker (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: VAN DE VELDE - WILLEMS

  Type: Studentenjob

  -ontvangst en controle binnengekomen goederen -aanvullen winkelrekken -algemene taken magazijnbeheer

 • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

  Regio: TESTELT

  Bedrijf: TUINEN PEETERS

  Type: Vaste Job

  Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

 • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

 • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: MERCOR

  Type: Vaste Job

  • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

Zoek naar antwoorden van WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT in sociale netwerken
Look for responds of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. Laat een reactie achter voor WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. Leave a respond for WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT. WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT op de google maps. Adres en contacten WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT
Location of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT on the google maps. Address and contacts of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: VALKENEERS ROBBY | DEFORCHE | MOSTINCKX C | CUYVERS E. | MEDIAPOLIS

Other related companies as WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT: VALKENEERS ROBBY | DEFORCHE | MOSTINCKX C | CUYVERS E. | MEDIAPOLIS

WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT bevindt zich op het adres: EKELBEKE 242B; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, openstaande posities, locatie van WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT op de kaart.

WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, company assigned to the tax number BE04598297119. The company WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is located at the address: EKELBEKE 242B; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT is not available. You also can look at reviews of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, open positions, location of WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERPROMOTIETEAM BUGGENHOUT, employees, financial statistics.