WIELERKLUB FEESTCOMIT?

Contactgegevens WIELERKLUB FEESTCOMIT?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERKLUB FEESTCOMIT?: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERKLUB FEESTCOMIT?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): UITSPANNINGSTRAAT 43; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38272465 (+32-38272465) 38272465 (+32-38272465)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERKLUB FEESTCOMIT?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERKLUB FEESTCOMIT?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERKLUB FEESTCOMIT?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERKLUB FEESTCOMIT?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERKLUB FEESTCOMIT?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERKLUB FEESTCOMIT?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERKLUB FEESTCOMIT?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERKLUB FEESTCOMIT?
Products information WIELERKLUB FEESTCOMIT?

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERKLUB FEESTCOMIT?
(Get full report from official database of BE for WIELERKLUB FEESTCOMIT?)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERKLUB FEESTCOMIT?
Addition kinds of activities for WIELERKLUB FEESTCOMIT?

5145. Banketbakkerij | Confectionery
251404. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
422101. Lift opslag | Elevator storage
34960102. Diamantdoek | Diamond cloth
50490107. Wetenschappelijke opnameapparatuur | Scientific recording equipment
92220400. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government

Werken bij WIELERKLUB FEESTCOMIT?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERKLUB FEESTCOMIT?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERKLUB FEESTCOMIT?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERKLUB FEESTCOMIT?. Looking for open vacancies in other companies

 • Finance Controller (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

 • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

 • Operator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

 • technieker / ingenieur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Agilitas Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * (preventief) onderhoud van het machinepark * opsporen fouten, storingen en defecten * oplossen technische, kwaliteits- en productieproblemen * installatie van nieuwe machines en uitvoeren van verbeteringen aan bestaande machines en installaties * actief meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het productieproces

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

 • Jobstudent Kassa regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Torhout zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen werken aan de kassa. Takenpakket: Je rekent de artikelen op een correcte manier af aan de kassa Je kunt ingezet worden om rekken aan te vullen

 • Jobstudenten / flexi jobs weekendwerk (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: THE LIBRARY

  Type: Studentenjob

  Voor ons nieuw restaurant zijn we op zoek naar gemotiveerd personeel

 • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

 • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Belfius West-Brabant

  Type: Vaste Job

  Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

 • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: BY LORENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

 • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

 • HVAC Technieker (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Leercontract

  Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van WIELERKLUB FEESTCOMIT? in sociale netwerken
Look for responds of WIELERKLUB FEESTCOMIT? in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERKLUB FEESTCOMIT?. Laat een reactie achter voor WIELERKLUB FEESTCOMIT?. WIELERKLUB FEESTCOMIT? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERKLUB FEESTCOMIT?. Leave a respond for WIELERKLUB FEESTCOMIT?. WIELERKLUB FEESTCOMIT? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERKLUB FEESTCOMIT? op de google maps. Adres en contacten WIELERKLUB FEESTCOMIT?
Location of WIELERKLUB FEESTCOMIT? on the google maps. Address and contacts of WIELERKLUB FEESTCOMIT?

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERKLUB FEESTCOMIT? WIELERKLUB FEESTCOMIT?: Kredietbank NV | RESTAURANT CHEZ NICOLAS | JEAN-PIERRE CORNELLE | Amsab | JL DESIGN

Other related companies as WIELERKLUB FEESTCOMIT?: Kredietbank NV | RESTAURANT CHEZ NICOLAS | JEAN-PIERRE CORNELLE | Amsab | JL DESIGN

WIELERKLUB FEESTCOMIT? is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERKLUB FEESTCOMIT?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf WIELERKLUB FEESTCOMIT? bevindt zich op het adres: UITSPANNINGSTRAAT 43; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERKLUB FEESTCOMIT? is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERKLUB FEESTCOMIT? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERKLUB FEESTCOMIT?, openstaande posities, locatie van WIELERKLUB FEESTCOMIT? op de kaart.

WIELERKLUB FEESTCOMIT? is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERKLUB FEESTCOMIT?, company assigned to the tax number BE03864410400. The company WIELERKLUB FEESTCOMIT? is located at the address: UITSPANNINGSTRAAT 43; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERKLUB FEESTCOMIT? is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERKLUB FEESTCOMIT? is not available. You also can look at reviews of WIELERKLUB FEESTCOMIT?, open positions, location of WIELERKLUB FEESTCOMIT? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERKLUB FEESTCOMIT?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERKLUB FEESTCOMIT?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERKLUB FEESTCOMIT?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERKLUB FEESTCOMIT?, employees, financial statistics.