WIELERKLUB AKTIEF

Contactgegevens WIELERKLUB AKTIEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERKLUB AKTIEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERKLUB AKTIEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOIEVAARSLAAN 52; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93447381 (+32-93447381) 93447381 (+32-93447381)

Fax (fax): +32 (59) 112-58-86 +32 (59) 112-58-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERKLUB AKTIEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERKLUB AKTIEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERKLUB AKTIEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERKLUB AKTIEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERKLUB AKTIEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERKLUB AKTIEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERKLUB AKTIEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERKLUB AKTIEF
Products information WIELERKLUB AKTIEF

BTW identificatienummer (tax): BE01390014648
Ondernemingsnummer: 7380584716
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERKLUB AKTIEF
(Get full report from official database of BE for WIELERKLUB AKTIEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERKLUB AKTIEF
Addition kinds of activities for WIELERKLUB AKTIEF

265601. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
22990704. Trek naar bovenmolen | Tow to top mills
24991201. Lagers, hout | Bearings, wood
25429900. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
39990403. Pelts: schrapen, currying, looien, bleken en verven | Pelts: scraping, currying, tanning, bleaching, and dyeing
58120204. Sneeuwkegelstandaard | Snow cone stand
58120306. Inrij restaurant | Drive-in restaurant
79910102. Gezondheids-club | Health club

Werken bij WIELERKLUB AKTIEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERKLUB AKTIEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERKLUB AKTIEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERKLUB AKTIEF. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Receptioniste (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

 • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

 • Chauffeur afzetcontainers - C of CE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs C of CE voor het vervoer van afzetcontainers. Als chauffeur verplaats je tussen de 5 en 7 containers per dag. Je moet niet alleen rijden, maar ook de container afbachen, af en toe uitkuisen, de container afkoppelen etc. Indien je in het bezit bent van een rijbewijs CE is dit een voordeel, omdat je soms met een remorque moet rijden. Elke chauffeur krijgt eerst een testdag, zodat je kan zien of deze job iets voor jou is of niet. Er is een optie om te starten vanuit Lokeren of vanuit Evergem.

 • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

 • Carrossier- (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U zal tewerkgesteld worden in de carrosserie afdeling.

 • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

 • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

 • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

 • Atlassian Professional (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ABANO

  Type: Vaste Job

  Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

 • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

  Regio: LEEST

  Bedrijf: HET BRUGHUIS

  Type: Flexijob

  Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

 • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Flexijob

  Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van WIELERKLUB AKTIEF in sociale netwerken
Look for responds of WIELERKLUB AKTIEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERKLUB AKTIEF. Laat een reactie achter voor WIELERKLUB AKTIEF. WIELERKLUB AKTIEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERKLUB AKTIEF. Leave a respond for WIELERKLUB AKTIEF. WIELERKLUB AKTIEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERKLUB AKTIEF op de google maps. Adres en contacten WIELERKLUB AKTIEF
Location of WIELERKLUB AKTIEF on the google maps. Address and contacts of WIELERKLUB AKTIEF

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERKLUB AKTIEF WIELERKLUB AKTIEF: Haumontex | BRI-SUN | DIDIER PETIT | Williame Optics SA | ANDRE WYNTIN

Other related companies as WIELERKLUB AKTIEF: Haumontex | BRI-SUN | DIDIER PETIT | Williame Optics SA | ANDRE WYNTIN

WIELERKLUB AKTIEF is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERKLUB AKTIEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390014648. Het bedrijf WIELERKLUB AKTIEF bevindt zich op het adres: OOIEVAARSLAAN 52; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERKLUB AKTIEF is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERKLUB AKTIEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERKLUB AKTIEF, openstaande posities, locatie van WIELERKLUB AKTIEF op de kaart.

WIELERKLUB AKTIEF is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERKLUB AKTIEF, company assigned to the tax number BE01390014648. The company WIELERKLUB AKTIEF is located at the address: OOIEVAARSLAAN 52; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERKLUB AKTIEF is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERKLUB AKTIEF is not available. You also can look at reviews of WIELERKLUB AKTIEF, open positions, location of WIELERKLUB AKTIEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERKLUB AKTIEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERKLUB AKTIEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERKLUB AKTIEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERKLUB AKTIEF, employees, financial statistics.