WIELERCOMIT? EEKLO

Contactgegevens WIELERCOMIT? EEKLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCOMIT? EEKLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCOMIT? EEKLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLEKERIJ 36; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93776139 (+32-93776139) 93776139 (+32-93776139)

Fax (fax): +32 (51) 727-78-26 +32 (51) 727-78-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCOMIT? EEKLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCOMIT? EEKLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCOMIT? EEKLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCOMIT? EEKLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCOMIT? EEKLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCOMIT? EEKLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCOMIT? EEKLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCOMIT? EEKLO
Products information WIELERCOMIT? EEKLO

BTW identificatienummer (tax): BE02849273681
Ondernemingsnummer: 4789184570
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCOMIT? EEKLO
(Get full report from official database of BE for WIELERCOMIT? EEKLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCOMIT? EEKLO
Addition kinds of activities for WIELERCOMIT? EEKLO

34620502. Vernietiging smeedstukken, ferro | Ordnance forgings, ferrous
35410600. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
36750000. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
38120401. diepte- | Fathometers
51990400. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
60819900. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec
76290302. Telefoon reparatie | Telephone set repair

Werken bij WIELERCOMIT? EEKLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCOMIT? EEKLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCOMIT? EEKLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCOMIT? EEKLO. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

 • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

 • Toonbankverkoper met Kennis SANITAIR (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als toonbankverkoper ontvang jij de klanten en installateurs die hun bestelling komen afhalen of komen plaatsen. Je zal voornamelijk professionals over de vloer krijgen, maar ook die klussende particulier kan jouw raad komen vragen. Door jouw kennis van sanitair geef je hen dan ook gepast advies omtrend sanitair en verwarmingsinstallaties. Daarnaast maak je hun bestellig volledig klaar. Jij bent de schakel tussen het magazijn en de klanten.

 • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: TOURING ASSURANCES

  Type: Vaste Job

  Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

 • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ATOS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

 • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: OZ - Bedienden

  Type: Vaste Job

  Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

 • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: KINEPOINT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

Zoek naar antwoorden van WIELERCOMIT? EEKLO in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCOMIT? EEKLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCOMIT? EEKLO. Laat een reactie achter voor WIELERCOMIT? EEKLO. WIELERCOMIT? EEKLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCOMIT? EEKLO. Leave a respond for WIELERCOMIT? EEKLO. WIELERCOMIT? EEKLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCOMIT? EEKLO op de google maps. Adres en contacten WIELERCOMIT? EEKLO
Location of WIELERCOMIT? EEKLO on the google maps. Address and contacts of WIELERCOMIT? EEKLO

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCOMIT? EEKLO WIELERCOMIT? EEKLO: COIFFURE FILIP | Discobar Gold Star | S.K. VISION | V?RONIQUE LEONARD | Afterprint/Moyson

Other related companies as WIELERCOMIT? EEKLO: COIFFURE FILIP | Discobar Gold Star | S.K. VISION | V?RONIQUE LEONARD | Afterprint/Moyson

WIELERCOMIT? EEKLO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCOMIT? EEKLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02849273681. Het bedrijf WIELERCOMIT? EEKLO bevindt zich op het adres: BLEKERIJ 36; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCOMIT? EEKLO is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCOMIT? EEKLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCOMIT? EEKLO, openstaande posities, locatie van WIELERCOMIT? EEKLO op de kaart.

WIELERCOMIT? EEKLO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCOMIT? EEKLO, company assigned to the tax number BE02849273681. The company WIELERCOMIT? EEKLO is located at the address: BLEKERIJ 36; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCOMIT? EEKLO is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCOMIT? EEKLO is not available. You also can look at reviews of WIELERCOMIT? EEKLO, open positions, location of WIELERCOMIT? EEKLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCOMIT? EEKLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCOMIT? EEKLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCOMIT? EEKLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCOMIT? EEKLO, employees, financial statistics.