WIELERCLUB SOENENS

Contactgegevens WIELERCLUB SOENENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB SOENENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB SOENENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTROZEBEKESTRAAT 48; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51316623 (+32-51316623) 51316623 (+32-51316623)

Fax (fax): +32 (3) 707-63-92 +32 (3) 707-63-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB SOENENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB SOENENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB SOENENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB SOENENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB SOENENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB SOENENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB SOENENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB SOENENS
Products information WIELERCLUB SOENENS

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB SOENENS
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB SOENENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB SOENENS
Addition kinds of activities for WIELERCLUB SOENENS

6081. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
01390102. Klaverboerderij | Clover farm
22530103. T-shirts en tops, breien | T-shirts and tops, knit
25150204. Kinderbedden, samengesteld | Cot springs, assembled
28210213. Polytetrafluorethyleenharsen, teflon | Polytetrafluoroethylene resins, teflon
37149909. Aanhangwagens, motorvoertuig | Trailer hitches, motor vehicle
50479902. Apparatuur en benodigdheden van dierenartsen | Veterinarians' equipment and supplies
50859913. Springs | Springs
79930301. Amusementshal | Amusement arcade

Werken bij WIELERCLUB SOENENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB SOENENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB SOENENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB SOENENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

 • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

 • Jobstudenten verzorgende regio Geetbets-Linter-Landen-Kortenaken (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MEZZANINE

  Type: Studentenjob

  Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

 • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

 • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

  Type: Vaste Job

  Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

 • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

 • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

  Type: Vaste Job

  ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

 • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Triamant

  Type: Zelfstandige activiteit

  LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

 • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB SOENENS in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB SOENENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB SOENENS. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB SOENENS. WIELERCLUB SOENENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB SOENENS. Leave a respond for WIELERCLUB SOENENS. WIELERCLUB SOENENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB SOENENS op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB SOENENS
Location of WIELERCLUB SOENENS on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB SOENENS

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB SOENENS WIELERCLUB SOENENS: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | THIERRY LةONARD | MICHAEL RADERMACHER | Dubois S | Raposo SA

Other related companies as WIELERCLUB SOENENS: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | THIERRY LةONARD | MICHAEL RADERMACHER | Dubois S | Raposo SA

WIELERCLUB SOENENS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB SOENENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf WIELERCLUB SOENENS bevindt zich op het adres: OOSTROZEBEKESTRAAT 48; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB SOENENS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB SOENENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB SOENENS, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB SOENENS op de kaart.

WIELERCLUB SOENENS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB SOENENS, company assigned to the tax number BE07001556396. The company WIELERCLUB SOENENS is located at the address: OOSTROZEBEKESTRAAT 48; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB SOENENS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB SOENENS is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB SOENENS, open positions, location of WIELERCLUB SOENENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB SOENENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB SOENENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB SOENENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB SOENENS, employees, financial statistics.