WIELERCLUB MOLENHOEK

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • WIELERCLUB MOLENHOEK
Private companiesGeneral Merchandise Stores • WIELERCLUB MOLENHOEK

Contactgegevens WIELERCLUB MOLENHOEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB MOLENHOEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB MOLENHOEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEUVELSTRAAT 5; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26872872 (+32-26872872) 26872872 (+32-26872872)

Fax (fax): +32 (15) 503-67-45 +32 (15) 503-67-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB MOLENHOEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB MOLENHOEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB MOLENHOEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB MOLENHOEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB MOLENHOEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB MOLENHOEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB MOLENHOEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB MOLENHOEK
Products information WIELERCLUB MOLENHOEK

BTW identificatienummer (tax): BE05868591308
Ondernemingsnummer: 7888702392
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB MOLENHOEK
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB MOLENHOEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB MOLENHOEK
Addition kinds of activities for WIELERCLUB MOLENHOEK

359901. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
519904. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
01720000. druiven | Grapes
32629903. Gerechten, commercieel of huishoudelijk: glanzend china | Dishes, commercial or household: vitreous china
50920100. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
50990201. cordwood | Cordwood
59610303. Record en / of tape (muziek of video) club, postorder | Record and/or tape (music or video) club, mail order
61530201. Factoren van commercieel papier | Factors of commercial paper
86610103. Baptisten kerk | Baptist church

Werken bij WIELERCLUB MOLENHOEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB MOLENHOEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB MOLENHOEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB MOLENHOEK. Looking for open vacancies in other companies

 • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

 • Front Office Medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

 • Quality Assurance Manager (h/f) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in Moeskron, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Manager. - U staat in voor de reporting in de bedrijfsmanagementsystemen en de bijbehorende registraties - U staat in voor het optimaliseren van ons bedrijfsmanagementsysteem in samenspraak met de lijnverantwoordelijken - U staat in voor het uitdragen van Lean filosofie op alle niveaus binnen de organisatie - U bent verantwoordelijk voor het opzetten van gebruiksvriendelijke operationele processen, zowel in Warehouse als binnen Transport - U bent verantwoordelijk voor de opvolging en optimalisatie van onze ISO9001:2015 certificaten - U bent verantwoordelijk voor het uitrollen van projecten omtrent Quality in overleg met klanten, sales en lijnverantwoordelijken - U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van interne audits, bewaakt de opvolging hiervan en bepaalt de procedure hierin - U fungeert als het centrale aanspreekpunt inzake Quality en proces optimalisaties

 • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

 • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: WGK Diest

  Type: Vaste Job

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

 • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB MOLENHOEK in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB MOLENHOEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB MOLENHOEK. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB MOLENHOEK. WIELERCLUB MOLENHOEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB MOLENHOEK. Leave a respond for WIELERCLUB MOLENHOEK. WIELERCLUB MOLENHOEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB MOLENHOEK op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB MOLENHOEK
Location of WIELERCLUB MOLENHOEK on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB MOLENHOEK

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB MOLENHOEK WIELERCLUB MOLENHOEK: Stelimet NV | Transwich | COIFFURE M?TAMORPHOSE | CARL?S LIFTSERVICE | COLETTE WAGEMANS ADVOCAAT

Other related companies as WIELERCLUB MOLENHOEK: Stelimet NV | Transwich | COIFFURE M?TAMORPHOSE | CARL?S LIFTSERVICE | COLETTE WAGEMANS ADVOCAAT

WIELERCLUB MOLENHOEK is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB MOLENHOEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868591308. Het bedrijf WIELERCLUB MOLENHOEK bevindt zich op het adres: HEUVELSTRAAT 5; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB MOLENHOEK is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB MOLENHOEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB MOLENHOEK, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB MOLENHOEK op de kaart.

WIELERCLUB MOLENHOEK is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB MOLENHOEK, company assigned to the tax number BE05868591308. The company WIELERCLUB MOLENHOEK is located at the address: HEUVELSTRAAT 5; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB MOLENHOEK is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB MOLENHOEK is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB MOLENHOEK, open positions, location of WIELERCLUB MOLENHOEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB MOLENHOEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB MOLENHOEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB MOLENHOEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB MOLENHOEK, employees, financial statistics.