WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL

Contactgegevens WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 53; 2470; RETIE, België

Telefoon (phone): 14378884 (+32-14378884) 14378884 (+32-14378884)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL
Products information WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL
Addition kinds of activities for WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL

354901. Tekenmachines | Drawing machinery
862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
50850504. tandwielen | Sprockets
51490304. Hop extract | Hop extract
51999919. Planten voedsel | Plant food

Werken bij WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

 • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

 • Grondwerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

 • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

 • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

 • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

 • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

 • Jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: t-interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. Leave a respond for WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL. WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL
Location of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: Hasselt Regional Group | INSTITUUT KARINE | WALTER VINGERHOETS | ISABELLE J?R?ME | ESRA

Other related companies as WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL: Hasselt Regional Group | INSTITUUT KARINE | WALTER VINGERHOETS | ISABELLE J?R?ME | ESRA

WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 53; 2470; RETIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL op de kaart.

WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, company assigned to the tax number BE08604736328. The company WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 53; 2470; RETIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, open positions, location of WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB DE ZONNESTRAAL, employees, financial statistics.