WIELERCLUB - ZINGEM

Contactgegevens WIELERCLUB - ZINGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB - ZINGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB - ZINGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENSTRAAT 11; 9750; ZINGEM, België

Telefoon (phone): 93844871 (+32-93844871) 93844871 (+32-93844871)

Fax (fax): +32 (15) 149-68-16 +32 (15) 149-68-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB - ZINGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB - ZINGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB - ZINGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB - ZINGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB - ZINGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB - ZINGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB - ZINGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB - ZINGEM
Products information WIELERCLUB - ZINGEM

BTW identificatienummer (tax): BE09294403076
Ondernemingsnummer: 8731628417
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB - ZINGEM
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB - ZINGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB - ZINGEM
Addition kinds of activities for WIELERCLUB - ZINGEM

205102. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
356401. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
22620206. Krimpen: kunstmatige vezels en zijde doek | Shrinking: manmade fiber and silk cloth
38290405. Hardheidstest apparatuur | Hardness testing equipment
50840405. Olieputmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil well machinery, equipment, and supplies
51691106. Zouten, industrieel | Salts, industrial
65120300. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters
73891001. Telefoon antwoord service | Telephone answering service
73899950. Tabaksbedekking service | Tobacco sheeting service

Werken bij WIELERCLUB - ZINGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB - ZINGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB - ZINGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB - ZINGEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

 • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

 • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Verkoper Non Food (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

 • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

 • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: INTELECT

  Type: Vaste Job

  Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

 • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: D & L CONCEPTS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

 • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ENGIE Electrabel

  Type: Vaste Job

  De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

 • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

 • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB - ZINGEM in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB - ZINGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB - ZINGEM. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB - ZINGEM. WIELERCLUB - ZINGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB - ZINGEM. Leave a respond for WIELERCLUB - ZINGEM. WIELERCLUB - ZINGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB - ZINGEM op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB - ZINGEM
Location of WIELERCLUB - ZINGEM on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB - ZINGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB - ZINGEM WIELERCLUB - ZINGEM: L'ENTREE LIVRE | AMPERAGE | Carlier G | NATHALIE VERHELST | MOCODIS

Other related companies as WIELERCLUB - ZINGEM: L'ENTREE LIVRE | AMPERAGE | Carlier G | NATHALIE VERHELST | MOCODIS

WIELERCLUB - ZINGEM is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB - ZINGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09294403076. Het bedrijf WIELERCLUB - ZINGEM bevindt zich op het adres: GROENSTRAAT 11; 9750; ZINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB - ZINGEM is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB - ZINGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB - ZINGEM, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB - ZINGEM op de kaart.

WIELERCLUB - ZINGEM is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB - ZINGEM, company assigned to the tax number BE09294403076. The company WIELERCLUB - ZINGEM is located at the address: GROENSTRAAT 11; 9750; ZINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB - ZINGEM is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB - ZINGEM is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB - ZINGEM, open positions, location of WIELERCLUB - ZINGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB - ZINGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB - ZINGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB - ZINGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB - ZINGEM, employees, financial statistics.