WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM
Private companiesFurniture and Fixtures • WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM

Contactgegevens WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VREDESHOF 9; 8587; SPIERE-HELKIJN, België

Telefoon (phone): 56457959 (+32-56457959) 56457959 (+32-56457959)

Fax (fax): +32 (82) 536-86-34 +32 (82) 536-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM
Products information WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM

BTW identificatienummer (tax): BE01266967773
Ondernemingsnummer: 8452850341
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM
(Get full report from official database of BE for WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM
Addition kinds of activities for WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM

966104. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government
07829902. Snelweg gazon en tuin onderhoud diensten | Highway lawn and garden maintenance services
20330309. Fruitpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit purees: packaged in cans, jars, etc.
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
79991512. Waterslide operatie | Waterslide operation

Werken bij WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

 • Bulkoperator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

 • Stikster/stikker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

 • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

 • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

 • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

  Type: Vaste Job

  De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

 • Hulpbekister | betoncentralist (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met site in Deerlijk zijn we op zoek naar een hulpbekister | betoncentralist Je past bestaande bekistingen aan volgens een productieplan. Je helpt mee bij het plaatsen van de wapening en alle toebehoren in de bekisting, het storten en afwerken van het element en de ontkisting ervan. Als betoncentralist sta je in voor de aanmaak van de gevraagde hoeveelheid betonsamenstelling voor architectonische betonelementen en dit volgens de geldende procedures en normen.

 • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BEHEER

  Type: Vaste Job

  * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

 • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: STERCKX

  Type: Werfreserve

  Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM in sociale netwerken
Look for responds of WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM. Laat een reactie achter voor WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM. WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM. Leave a respond for WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM. WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM op de google maps. Adres en contacten WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM
Location of WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM on the google maps. Address and contacts of WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM: Profile Consulting BVBA | SCHOENDROOM AALTER | AMERICAN ORTHODONTICS | ECOLE LA FAMILLE | BRUGSE VIDEOCLUB

Other related companies as WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM: Profile Consulting BVBA | SCHOENDROOM AALTER | AMERICAN ORTHODONTICS | ECOLE LA FAMILLE | BRUGSE VIDEOCLUB

WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266967773. Het bedrijf WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM bevindt zich op het adres: VREDESHOF 9; 8587; SPIERE-HELKIJN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM, openstaande posities, locatie van WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM op de kaart.

WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM, company assigned to the tax number BE01266967773. The company WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM is located at the address: VREDESHOF 9; 8587; SPIERE-HELKIJN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM is not available. You also can look at reviews of WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM, open positions, location of WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIELERCLUB "SPORT EN NERING" KOOIGEM, employees, financial statistics.