GUIDO VAN ASSCHE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • GUIDO VAN ASSCHE
Private companiesTextile Mill Products • GUIDO VAN ASSCHE

Contactgegevens GUIDO VAN ASSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUIDO VAN ASSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUIDO VAN ASSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ELISABETHLAAN 78; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37761435 (+32-37761435) 37761435 (+32-37761435)

Fax (fax): +32 (51) 713-65-74 +32 (51) 713-65-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUIDO VAN ASSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUIDO VAN ASSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUIDO VAN ASSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUIDO VAN ASSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUIDO VAN ASSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUIDO VAN ASSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUIDO VAN ASSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUIDO VAN ASSCHE
Products information GUIDO VAN ASSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE06776885986
Ondernemingsnummer: 4634277343
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GUIDO VAN ASSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUIDO VAN ASSCHE
(Get full report from official database of BE for GUIDO VAN ASSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUIDO VAN ASSCHE
Addition kinds of activities for GUIDO VAN ASSCHE

5948. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
20770206. Sardine olie | Sardine oil
39520210. Eraser gidsen en schilden | Eraser guides and shields
39650300. Fasteners | Fasteners
49229902. Opslag, aardgas | Storage, natural gas
76290102. Razor reparatie, elektrisch | Razor repair, electric

Werken bij GUIDO VAN ASSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUIDO VAN ASSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUIDO VAN ASSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUIDO VAN ASSCHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Credit Collector voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een klantgerichte Credit Collector voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Stipt en efficiënt opvolgen van betalingstegoeden en -achterstanden (B&B klantenportefeuille) Opvolgen en bewaken van KPI's Opvolgen van openbestaande betalingen met het intern marketing en verkoopsteam Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

 • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

 • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

 • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

 • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

  Type: Vaste Job

  De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

 • Barge Planner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

 • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

  Type: Vaste Job

  Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

 • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

Zoek naar antwoorden van GUIDO VAN ASSCHE in sociale netwerken
Look for responds of GUIDO VAN ASSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUIDO VAN ASSCHE. Laat een reactie achter voor GUIDO VAN ASSCHE. GUIDO VAN ASSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUIDO VAN ASSCHE. Leave a respond for GUIDO VAN ASSCHE. GUIDO VAN ASSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUIDO VAN ASSCHE op de google maps. Adres en contacten GUIDO VAN ASSCHE
Location of GUIDO VAN ASSCHE on the google maps. Address and contacts of GUIDO VAN ASSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come GUIDO VAN ASSCHE GUIDO VAN ASSCHE: BUREAU NUMBER ONE | LECOCQ & SQUOQUART | St-Arnout | GARAGE DE L'ARGENTINE | PHILIPPE D'HAUWE

Other related companies as GUIDO VAN ASSCHE: BUREAU NUMBER ONE | LECOCQ & SQUOQUART | St-Arnout | GARAGE DE L'ARGENTINE | PHILIPPE D'HAUWE

GUIDO VAN ASSCHE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUIDO VAN ASSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06776885986. Het bedrijf GUIDO VAN ASSCHE bevindt zich op het adres: KONINGIN ELISABETHLAAN 78; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 750,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GUIDO VAN ASSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUIDO VAN ASSCHE is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUIDO VAN ASSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUIDO VAN ASSCHE, openstaande posities, locatie van GUIDO VAN ASSCHE op de kaart.

GUIDO VAN ASSCHE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUIDO VAN ASSCHE, company assigned to the tax number BE06776885986. The company GUIDO VAN ASSCHE is located at the address: KONINGIN ELISABETHLAAN 78; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 750,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GUIDO VAN ASSCHE were not found.
The main activity of GUIDO VAN ASSCHE is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GUIDO VAN ASSCHE is not available. You also can look at reviews of GUIDO VAN ASSCHE, open positions, location of GUIDO VAN ASSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUIDO VAN ASSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUIDO VAN ASSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUIDO VAN ASSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUIDO VAN ASSCHE, employees, financial statistics.