WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN

Contactgegevens WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 36; 3454; GEETBETS, België

Telefoon (phone): 11692920 (+32-11692920) 11692920 (+32-11692920)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN
Products information WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN
(Get full report from official database of BE for WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN
Addition kinds of activities for WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN

28999942. Roestbestendige verbindingen | Rust resisting compounds
35539901. Bandsaws, houtbewerking | Bandsaws, woodworking
37140402. Defroster, motorvoertuig | Defrosters, motor vehicle
38250320. Elektrische meetapparatuur | Power measuring equipment, electrical
48339901. Televisie vertaler station | Television translator station
51940200. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
54119902. Delicatessenwinkels | Delicatessen stores
79991511. Toeristische attractie, commercieel | Tourist attraction, commercial

Werken bij WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Draaier - Frezer (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderneming in de regio Moeskroen, we zoeken op en daaier-frezer : Functie : - Je staat in voor draai-, frees-, boor-, en zaagwerk op zowel conventionele als NC-gestuurde machines - Je werkt op een vlotte manier met al deze metaalbewerkingsmachines - Je produceert zelfstandig werkstukken aan de hand van en werkstuktekening - Je werkt aan stukken voor productieorders en aan onderdelen voor kalibers en matrijzen - Je controleert jouw afgewerkte producten met de gepaste meetinstrumenten - Je helpt mee om jouw afdeling ordelijk en net te houden - Je krijgt je opdrachten van de werkplaatsverantwoordelijke

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN in sociale netwerken
Look for responds of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. Laat een reactie achter voor WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. Leave a respond for WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN. WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN op de google maps. Adres en contacten WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN
Location of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN on the google maps. Address and contacts of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: BBL | CHRISTIAN THEISMAN | Alle Lekzoekwerken | COIFFURE JOOST | NATIONAAL VISSERIJMUSEUM

Other related companies as WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN: BBL | CHRISTIAN THEISMAN | Alle Lekzoekwerken | COIFFURE JOOST | NATIONAAL VISSERIJMUSEUM

WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 36; 3454; GEETBETS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, openstaande posities, locatie van WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN op de kaart.

WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, company assigned to the tax number BE04920471191. The company WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is located at the address: GROTE BAAN 36; 3454; GEETBETS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN is not available. You also can look at reviews of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, open positions, location of WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WC SPORT EN VERMAAK BUDINGEN, employees, financial statistics.