WAVERSE BADMINTONCLUB

Contactgegevens WAVERSE BADMINTONCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAVERSE BADMINTONCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAVERSE BADMINTONCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELBAAN 99; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15560045 (+32-15560045) 15560045 (+32-15560045)

Fax (fax): +32 (19) 506-68-36 +32 (19) 506-68-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAVERSE BADMINTONCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAVERSE BADMINTONCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAVERSE BADMINTONCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAVERSE BADMINTONCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAVERSE BADMINTONCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAVERSE BADMINTONCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAVERSE BADMINTONCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAVERSE BADMINTONCLUB
Products information WAVERSE BADMINTONCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE01256256103
Ondernemingsnummer: 1956909179
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types de Clubs: Badminton.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAVERSE BADMINTONCLUB
(Get full report from official database of BE for WAVERSE BADMINTONCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAVERSE BADMINTONCLUB
Addition kinds of activities for WAVERSE BADMINTONCLUB

326902. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
13899919. Onderhoud van olie- en gasputten | Servicing oil and gas wells
32720312. Dakpanelen en platen, beton | Roofing tile and slabs, concrete
39990700. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers
42139906. Huishoudelijke goederen vervoer | Household goods transport
50740205. Open haarden, geprefabriceerde | Fireplaces, prefabricated
51990401. Autofabrieken | Automobile fabrics

Werken bij WAVERSE BADMINTONCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAVERSE BADMINTONCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAVERSE BADMINTONCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAVERSE BADMINTONCLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

  • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van WAVERSE BADMINTONCLUB in sociale netwerken
Look for responds of WAVERSE BADMINTONCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAVERSE BADMINTONCLUB. Laat een reactie achter voor WAVERSE BADMINTONCLUB. WAVERSE BADMINTONCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAVERSE BADMINTONCLUB. Leave a respond for WAVERSE BADMINTONCLUB. WAVERSE BADMINTONCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAVERSE BADMINTONCLUB op de google maps. Adres en contacten WAVERSE BADMINTONCLUB
Location of WAVERSE BADMINTONCLUB on the google maps. Address and contacts of WAVERSE BADMINTONCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come WAVERSE BADMINTONCLUB WAVERSE BADMINTONCLUB: L'ENTREPشT DU LIVRE | SANIPEINT | JOOST BOSTOEN | Fink Felix | Puissant K

Other related companies as WAVERSE BADMINTONCLUB: L'ENTREPشT DU LIVRE | SANIPEINT | JOOST BOSTOEN | Fink Felix | Puissant K

WAVERSE BADMINTONCLUB is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WAVERSE BADMINTONCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01256256103. Het bedrijf WAVERSE BADMINTONCLUB bevindt zich op het adres: MECHELBAAN 99; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Badminton..
De hoofdactiviteit van WAVERSE BADMINTONCLUB is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAVERSE BADMINTONCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAVERSE BADMINTONCLUB, openstaande posities, locatie van WAVERSE BADMINTONCLUB op de kaart.

WAVERSE BADMINTONCLUB is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is WAVERSE BADMINTONCLUB, company assigned to the tax number BE01256256103. The company WAVERSE BADMINTONCLUB is located at the address: MECHELBAAN 99; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Badminton..
The main activity of WAVERSE BADMINTONCLUB is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WAVERSE BADMINTONCLUB is not available. You also can look at reviews of WAVERSE BADMINTONCLUB, open positions, location of WAVERSE BADMINTONCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAVERSE BADMINTONCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAVERSE BADMINTONCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAVERSE BADMINTONCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAVERSE BADMINTONCLUB, employees, financial statistics.