GLOBIMMO

Contactgegevens GLOBIMMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLOBIMMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLOBIMMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEGEN HEIRWEG 10; 9890; GAVERE, België

Telefoon (phone): 93849192 (+32-93849192) 93849192 (+32-93849192)

Fax (fax): +32 (19) 688-58-18 +32 (19) 688-58-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLOBIMMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLOBIMMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLOBIMMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLOBIMMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLOBIMMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLOBIMMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLOBIMMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLOBIMMO
Products information GLOBIMMO

BTW identificatienummer (tax): BE07423156738
Ondernemingsnummer: 6556060791
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in GLOBIMMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLOBIMMO
(Get full report from official database of BE for GLOBIMMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLOBIMMO
Addition kinds of activities for GLOBIMMO

1743. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk | Terrazzo, tile, marble, mosaic work
016102. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
08319903. Boomzaden extracten | Tree seeds extracting
24269900. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec
28739901. Meststoffen: natuurlijk (organisch), behalve compost | Fertilizers: natural (organic), except compost
36790501. Step positioners, voor het verzenden van apparatuur | Step positioners, for transmitting equipment
39999904. Borstels, dressing van | Bristles, dressing of
54990103. Vitamine voedsel winkels | Vitamin food stores
65319900. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec

Werken bij GLOBIMMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLOBIMMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLOBIMMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLOBIMMO. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Technieker m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Technisch onderhoud uitvoeren aan allerlei (kook) apparaten. Om je job ten volle uit te voeren krijg je een servicebus met alle benodigdheden ( laptop, telefoon, en IPad)

 • Administratief bediende toeristische sector (M/V) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij zal instaan voor: - Binnenkomende telefoons - Opmaken van offertes volgens de vraag van de klant - Prijsberekeningen maken in Excel - Uitwerken van reizen volgens behoeftes en budget van de klant - Administratie en opvolgen van planning van de reizen

 • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

 • Magazijnier (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

 • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

  Regio: MOERBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

 • Gedreven huishoudhulp regio Alveringem gezocht! (ALVERINGEM)

  Regio: ALVERINGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Alveringem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • poetshulp heuvelland (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

 • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

 • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: MBF Brasschaat

  Type: Studentenjob

  Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

 • Parkwachter (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

 • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

 • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van GLOBIMMO in sociale netwerken
Look for responds of GLOBIMMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLOBIMMO. Laat een reactie achter voor GLOBIMMO. GLOBIMMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLOBIMMO. Leave a respond for GLOBIMMO. GLOBIMMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLOBIMMO op de google maps. Adres en contacten GLOBIMMO
Location of GLOBIMMO on the google maps. Address and contacts of GLOBIMMO

Andere gerelateerde bedrijven als come GLOBIMMO GLOBIMMO: FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV | Draelants A | K.V.B.P. TIENEN | Javay F | CAR-WASH VALETS

Other related companies as GLOBIMMO: FLDRUKKERIJ EN UITGEVERIJ HALEWIJN NV | Draelants A | K.V.B.P. TIENEN | Javay F | CAR-WASH VALETS

GLOBIMMO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLOBIMMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07423156738. Het bedrijf GLOBIMMO bevindt zich op het adres: LEGEN HEIRWEG 10; 9890; GAVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GLOBIMMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GLOBIMMO is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLOBIMMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLOBIMMO, openstaande posities, locatie van GLOBIMMO op de kaart.

GLOBIMMO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLOBIMMO, company assigned to the tax number BE07423156738. The company GLOBIMMO is located at the address: LEGEN HEIRWEG 10; 9890; GAVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GLOBIMMO were not found.
The main activity of GLOBIMMO is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GLOBIMMO is not available. You also can look at reviews of GLOBIMMO, open positions, location of GLOBIMMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLOBIMMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLOBIMMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLOBIMMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLOBIMMO, employees, financial statistics.