GESTISUN

Contactgegevens GESTISUN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GESTISUN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GESTISUN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANSRODEDREEF 46; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE, België

Telefoon (phone): 23584078 (+32-23584078) 23584078 (+32-23584078)

Fax (fax): +32 (53) 475-94-69 +32 (53) 475-94-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GESTISUN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GESTISUN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GESTISUN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GESTISUN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GESTISUN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GESTISUN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GESTISUN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GESTISUN
Products information GESTISUN

BTW identificatienummer (tax): BE07925506591
Ondernemingsnummer: 2660583496
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in GESTISUN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GESTISUN
(Get full report from official database of BE for GESTISUN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GESTISUN
Addition kinds of activities for GESTISUN

025499. Pluimveehouderijen, nec | Poultry hatcheries, nec
809303. Gezinsplanning en preventieklinieken | Family planning and birth control clinics
26790300. Behang | Wallpaper
34629908. Kerncentrale smeedstukken, ferro | Nuclear power plant forgings, ferrous
37430107. Spoorwegauto's | Railway maintenance cars

Werken bij GESTISUN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GESTISUN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GESTISUN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GESTISUN. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

 • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

 • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

 • voorbereider (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voorbereider carrosserie Schuren, ontvetten en afplakken

 • Account Receivable (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De Accounts Receivable Officer is oa verantwoordelijk voor: het doorgeven en opvolgen van de dossiers incasso en advocaten om een tijdige inning van de facturen te waarborgen het behandelen van de claims bij de financiële maatschappijen het opvolgen van de maandelijkse debiteurenlijst het behandelen van de aanmaningen het uitvoeren van credit checks het registreren van klachten

 • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

 • Jobstudent (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Studentenjob

  Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

 • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HEYLEN JOHAN

  Type: Vaste Job

  Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

 • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: PARETO

  Type: Vaste Job

  Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

 • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

  Regio: OUDERGEM

  Bedrijf: METISELECT

  Type: Vaste Job

  U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

 • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

Zoek naar antwoorden van GESTISUN in sociale netwerken
Look for responds of GESTISUN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GESTISUN. Laat een reactie achter voor GESTISUN. GESTISUN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GESTISUN. Leave a respond for GESTISUN. GESTISUN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GESTISUN op de google maps. Adres en contacten GESTISUN
Location of GESTISUN on the google maps. Address and contacts of GESTISUN

Andere gerelateerde bedrijven als come GESTISUN GESTISUN: BOSCH-REPAMINE | CERCLE DAUPHINS COURCELL. | DELMA | Maquet Daniel | Desmedt W

Other related companies as GESTISUN: BOSCH-REPAMINE | CERCLE DAUPHINS COURCELL. | DELMA | Maquet Daniel | Desmedt W

GESTISUN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GESTISUN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07925506591. Het bedrijf GESTISUN bevindt zich op het adres: LANSRODEDREEF 46; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GESTISUN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GESTISUN is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GESTISUN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GESTISUN, openstaande posities, locatie van GESTISUN op de kaart.

GESTISUN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is GESTISUN, company assigned to the tax number BE07925506591. The company GESTISUN is located at the address: LANSRODEDREEF 46; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GESTISUN were not found.
The main activity of GESTISUN is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GESTISUN is not available. You also can look at reviews of GESTISUN, open positions, location of GESTISUN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GESTISUN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GESTISUN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GESTISUN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GESTISUN, employees, financial statistics.