W.T.C. TIELT SPORTIEF

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • W.T.C. TIELT SPORTIEF
Private companiesEating and Drinking Places • W.T.C. TIELT SPORTIEF

Contactgegevens W.T.C. TIELT SPORTIEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.T.C. TIELT SPORTIEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.T.C. TIELT SPORTIEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 174; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51404833 (+32-51404833) 51404833 (+32-51404833)

Fax (fax): +32 (58) 265-62-59 +32 (58) 265-62-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.T.C. TIELT SPORTIEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.T.C. TIELT SPORTIEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.T.C. TIELT SPORTIEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.T.C. TIELT SPORTIEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.T.C. TIELT SPORTIEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.T.C. TIELT SPORTIEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.T.C. TIELT SPORTIEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.T.C. TIELT SPORTIEF
Products information W.T.C. TIELT SPORTIEF

BTW identificatienummer (tax): BE01218902587
Ondernemingsnummer: 9996704101
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 426,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.T.C. TIELT SPORTIEF
(Get full report from official database of BE for W.T.C. TIELT SPORTIEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.T.C. TIELT SPORTIEF
Addition kinds of activities for W.T.C. TIELT SPORTIEF

10410000. Gouden ertsen | Gold ores
28990402. vuurwerk | Fireworks
32920100. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
34239904. Carpenters 'handgereedschap, behalve zagen: niveaus, beitels, enz. | Carpenters' hand tools, except saws: levels, chisels, etc.
35480000. Lasapparatuur | Welding apparatus
38229913. Primaire oliebrandercontroles, inclusief stapel- of cadmiumcel | Primary oil burner controls, including stack or cadmium cell

Werken bij W.T.C. TIELT SPORTIEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.T.C. TIELT SPORTIEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.T.C. TIELT SPORTIEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.T.C. TIELT SPORTIEF. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Operator Lijn verantwoordelijke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Opstarten en draaiende houden van de lijn Ingrijpen bij eenvoudige pannes Zelfstandig werken Aansturen van 4-tal medewerkers met nadruk op kwaliteit

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Chauffeur C (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden zijn we op naar een chauffeur C (m/v) : Het vervoeren van vrachtwagens (betonpompen) Diverse onderhoudsklusjes binnen het bedrijf Allround magazijnwerk

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • JOBSTUDENT Afwas (m/v) KEUKEN (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Studentenjob

    Voornaamste taak is meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen.

  • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

Zoek naar antwoorden van W.T.C. TIELT SPORTIEF in sociale netwerken
Look for responds of W.T.C. TIELT SPORTIEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.T.C. TIELT SPORTIEF. Laat een reactie achter voor W.T.C. TIELT SPORTIEF. W.T.C. TIELT SPORTIEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.T.C. TIELT SPORTIEF. Leave a respond for W.T.C. TIELT SPORTIEF. W.T.C. TIELT SPORTIEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.T.C. TIELT SPORTIEF op de google maps. Adres en contacten W.T.C. TIELT SPORTIEF
Location of W.T.C. TIELT SPORTIEF on the google maps. Address and contacts of W.T.C. TIELT SPORTIEF

Andere gerelateerde bedrijven als come W.T.C. TIELT SPORTIEF W.T.C. TIELT SPORTIEF: BRUNO MAHIEU | Videoscoop | LEOPOLD DETHIER | FIDUCIAIRE AMPE | ANNE-MARIE SOBRIE

Other related companies as W.T.C. TIELT SPORTIEF: BRUNO MAHIEU | Videoscoop | LEOPOLD DETHIER | FIDUCIAIRE AMPE | ANNE-MARIE SOBRIE

W.T.C. TIELT SPORTIEF is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.T.C. TIELT SPORTIEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01218902587. Het bedrijf W.T.C. TIELT SPORTIEF bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 174; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 426,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van W.T.C. TIELT SPORTIEF is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.T.C. TIELT SPORTIEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.T.C. TIELT SPORTIEF, openstaande posities, locatie van W.T.C. TIELT SPORTIEF op de kaart.

W.T.C. TIELT SPORTIEF is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.T.C. TIELT SPORTIEF, company assigned to the tax number BE01218902587. The company W.T.C. TIELT SPORTIEF is located at the address: KASTEELSTRAAT 174; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 426,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of W.T.C. TIELT SPORTIEF is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of W.T.C. TIELT SPORTIEF is not available. You also can look at reviews of W.T.C. TIELT SPORTIEF, open positions, location of W.T.C. TIELT SPORTIEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.T.C. TIELT SPORTIEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.T.C. TIELT SPORTIEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.T.C. TIELT SPORTIEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.T.C. TIELT SPORTIEF, employees, financial statistics.