W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE
Private companiesDepository Institutions • W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE

Contactgegevens W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIRAKKERWEG 12; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33123750 (+32-33123750) 33123750 (+32-33123750)

Fax (fax): +32 (53) 294-95-56 +32 (53) 294-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE
Products information W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE

BTW identificatienummer (tax): BE09372131347
Ondernemingsnummer: 3714996337
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE
(Get full report from official database of BE for W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE
Addition kinds of activities for W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE

355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
513704. Accessoires voor vrouwen en kinderen | Women's and children's accessories
13890303. Chemisch behandelen van putten | Chemically treating wells
50789901. Condenserende eenheden, koeling | Condensing units, refrigeration
79290101. Kamermuziekgroepen of artiesten | Chamber music groups or artists

Werken bij W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE. Looking for open vacancies in other companies

  • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

  • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Werfreserve

    U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE in sociale netwerken
Look for responds of W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE. Laat een reactie achter voor W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE. W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE. Leave a respond for W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE. W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE op de google maps. Adres en contacten W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE
Location of W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE on the google maps. Address and contacts of W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE: BENIGNUS VAN LOOY | BANCONTACT-MISTER CASH | Chantal | HENDRIK ROOVERS | BOUWONDERNEMING GEERARD

Other related companies as W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE: BENIGNUS VAN LOOY | BANCONTACT-MISTER CASH | Chantal | HENDRIK ROOVERS | BOUWONDERNEMING GEERARD

W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09372131347. Het bedrijf W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE bevindt zich op het adres: MEIRAKKERWEG 12; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE, openstaande posities, locatie van W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE op de kaart.

W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE, company assigned to the tax number BE09372131347. The company W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE is located at the address: MEIRAKKERWEG 12; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE is not available. You also can look at reviews of W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE, open positions, location of W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.S.V.GROEN-WIT OOSTMALLE, employees, financial statistics.