GEORGES PAUQUAI-RENSONNET

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • GEORGES PAUQUAI-RENSONNET
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • GEORGES PAUQUAI-RENSONNET

Contactgegevens GEORGES PAUQUAI-RENSONNET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGES PAUQUAI-RENSONNET: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGES PAUQUAI-RENSONNET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HENRI PIRENNE 26B7; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87222317 (+32-87222317) 87222317 (+32-87222317)

Fax (fax): +32 (61) 979-57-70 +32 (61) 979-57-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGES PAUQUAI-RENSONNET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGES PAUQUAI-RENSONNET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGES PAUQUAI-RENSONNET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGES PAUQUAI-RENSONNET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGES PAUQUAI-RENSONNET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGES PAUQUAI-RENSONNET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGES PAUQUAI-RENSONNET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGES PAUQUAI-RENSONNET
Products information GEORGES PAUQUAI-RENSONNET

BTW identificatienummer (tax): BE08764587402
Ondernemingsnummer: 4509307861
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in GEORGES PAUQUAI-RENSONNET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGES PAUQUAI-RENSONNET
(Get full report from official database of BE for GEORGES PAUQUAI-RENSONNET)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGES PAUQUAI-RENSONNET
Addition kinds of activities for GEORGES PAUQUAI-RENSONNET

265301. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
28999909. Kernwas of was | Core wash or wax
33390101. Antifrictie dragende metalen, loodbasis | Antifriction bearing metals, lead-base
34449911. Stokken en balken, plaatwerk | Studs and joists, sheet metal
35319907. Mud jacks | Mud jacks
38220102. Ventilator controle, temperatuur responsief | Fan control, temperature responsive
79990302. Racquetball club, niet-lidmaatschap | Racquetball club, non-membership

Werken bij GEORGES PAUQUAI-RENSONNET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGES PAUQUAI-RENSONNET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGES PAUQUAI-RENSONNET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGES PAUQUAI-RENSONNET. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

 • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

 • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

 • ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER PRODUCTIE - 2 PLOEGEN (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark. Daarbij komen volgende taken kijken: Het onderhoud van het machinepark; Analyseren en oplossen van storingen; Het preventief en curatief onderhoud; Rapportage van herstellingen in het onderhoudssysteem; Mee nadenken over verbetermogelijkheden ter optimalisatie van het machinepark. Je komt terecht in een team van 4 techniekers en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Je werkt in 2 ploegen: Vroege: 5u53 - 14u00 Late: 13u53 - 22u00       Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd productiebedrijf, met vestigingen in Olen en Herentals. Ter uitbreiding zoeken wij voor hen een ELEKTRO MEKANIEKER / TECHNIEKER, te werken in 2 ploegen.   SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die het beste aansluit bij jouw sterktes, kwaliteiten en interesses. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures!  

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Holsbeek (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Holsbeek en omgeving

 • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

 • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Vaste Job

  Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

 • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

 • Splendit - Business Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

 • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Az Damiaan

  Type: Werfreserve

  Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

 • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VASTENAVONDT

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van GEORGES PAUQUAI-RENSONNET in sociale netwerken
Look for responds of GEORGES PAUQUAI-RENSONNET in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGES PAUQUAI-RENSONNET. Laat een reactie achter voor GEORGES PAUQUAI-RENSONNET. GEORGES PAUQUAI-RENSONNET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGES PAUQUAI-RENSONNET. Leave a respond for GEORGES PAUQUAI-RENSONNET. GEORGES PAUQUAI-RENSONNET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGES PAUQUAI-RENSONNET op de google maps. Adres en contacten GEORGES PAUQUAI-RENSONNET
Location of GEORGES PAUQUAI-RENSONNET on the google maps. Address and contacts of GEORGES PAUQUAI-RENSONNET

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGES PAUQUAI-RENSONNET GEORGES PAUQUAI-RENSONNET: LANGOHR | BNA Belgian Navigation Agencies NV | BUREAU BIMAC | PATRICK DE RUYTER | Lippeveld H

Other related companies as GEORGES PAUQUAI-RENSONNET: LANGOHR | BNA Belgian Navigation Agencies NV | BUREAU BIMAC | PATRICK DE RUYTER | Lippeveld H

GEORGES PAUQUAI-RENSONNET is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGES PAUQUAI-RENSONNET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08764587402. Het bedrijf GEORGES PAUQUAI-RENSONNET bevindt zich op het adres: RUE HENRI PIRENNE 26B7; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GEORGES PAUQUAI-RENSONNET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEORGES PAUQUAI-RENSONNET is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGES PAUQUAI-RENSONNET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGES PAUQUAI-RENSONNET, openstaande posities, locatie van GEORGES PAUQUAI-RENSONNET op de kaart.

GEORGES PAUQUAI-RENSONNET is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGES PAUQUAI-RENSONNET, company assigned to the tax number BE08764587402. The company GEORGES PAUQUAI-RENSONNET is located at the address: RUE HENRI PIRENNE 26B7; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GEORGES PAUQUAI-RENSONNET were not found.
The main activity of GEORGES PAUQUAI-RENSONNET is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGES PAUQUAI-RENSONNET is not available. You also can look at reviews of GEORGES PAUQUAI-RENSONNET, open positions, location of GEORGES PAUQUAI-RENSONNET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGES PAUQUAI-RENSONNET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGES PAUQUAI-RENSONNET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGES PAUQUAI-RENSONNET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGES PAUQUAI-RENSONNET, employees, financial statistics.