GEM. EIG. SCHELDEZICHT

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • GEM. EIG. SCHELDEZICHT
Private companiesGeneral Merchandise Stores • GEM. EIG. SCHELDEZICHT

Contactgegevens GEM. EIG. SCHELDEZICHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEM. EIG. SCHELDEZICHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEM. EIG. SCHELDEZICHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD II LAAN 84; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52223115 (+32-52223115) 52223115 (+32-52223115)

Fax (fax): +32 (87) 222-81-99 +32 (87) 222-81-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEM. EIG. SCHELDEZICHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEM. EIG. SCHELDEZICHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEM. EIG. SCHELDEZICHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEM. EIG. SCHELDEZICHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEM. EIG. SCHELDEZICHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEM. EIG. SCHELDEZICHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEM. EIG. SCHELDEZICHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEM. EIG. SCHELDEZICHT
Products information GEM. EIG. SCHELDEZICHT

BTW identificatienummer (tax): BE04959472656
Ondernemingsnummer: 6489593505
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in GEM. EIG. SCHELDEZICHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEM. EIG. SCHELDEZICHT
(Get full report from official database of BE for GEM. EIG. SCHELDEZICHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEM. EIG. SCHELDEZICHT
Addition kinds of activities for GEM. EIG. SCHELDEZICHT

027302. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
289101. Sealants | Sealants
769907. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services
24930203. waferboard | Waferboard
32920604. Draad, asbest | Thread, asbestos
35560404. Maltfabrieken | Malt mills
38450104. Cardiographs | Cardiographs
50780200. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
51370411. Sjaals, vrouwen en kinderen | Scarves, women's and children's

Werken bij GEM. EIG. SCHELDEZICHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEM. EIG. SCHELDEZICHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEM. EIG. SCHELDEZICHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEM. EIG. SCHELDEZICHT. Looking for open vacancies in other companies

 • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

 • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

 • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: WZC IRIS

  Type: Studentenjob

  De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

 • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TABAKNATIE

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

 • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

 • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: DE CHARTREUSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • webdesigner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: WAY2BE GROUP

  Type: Werfreserve

  ontwerpen van websites en webshops

 • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

  Regio: BEKKEVOORT

  Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

  Type: Flexijob

  In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van GEM. EIG. SCHELDEZICHT in sociale netwerken
Look for responds of GEM. EIG. SCHELDEZICHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEM. EIG. SCHELDEZICHT. Laat een reactie achter voor GEM. EIG. SCHELDEZICHT. GEM. EIG. SCHELDEZICHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEM. EIG. SCHELDEZICHT. Leave a respond for GEM. EIG. SCHELDEZICHT. GEM. EIG. SCHELDEZICHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEM. EIG. SCHELDEZICHT op de google maps. Adres en contacten GEM. EIG. SCHELDEZICHT
Location of GEM. EIG. SCHELDEZICHT on the google maps. Address and contacts of GEM. EIG. SCHELDEZICHT

Andere gerelateerde bedrijven als come GEM. EIG. SCHELDEZICHT GEM. EIG. SCHELDEZICHT: Tielens Jos Elektro | KBC | COMPUTERWARE BELGIUM - CWB | Espace D.P. | Maison du Peuple

Other related companies as GEM. EIG. SCHELDEZICHT: Tielens Jos Elektro | KBC | COMPUTERWARE BELGIUM - CWB | Espace D.P. | Maison du Peuple

GEM. EIG. SCHELDEZICHT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEM. EIG. SCHELDEZICHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04959472656. Het bedrijf GEM. EIG. SCHELDEZICHT bevindt zich op het adres: LEOPOLD II LAAN 84; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GEM. EIG. SCHELDEZICHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEM. EIG. SCHELDEZICHT is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEM. EIG. SCHELDEZICHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEM. EIG. SCHELDEZICHT, openstaande posities, locatie van GEM. EIG. SCHELDEZICHT op de kaart.

GEM. EIG. SCHELDEZICHT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEM. EIG. SCHELDEZICHT, company assigned to the tax number BE04959472656. The company GEM. EIG. SCHELDEZICHT is located at the address: LEOPOLD II LAAN 84; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GEM. EIG. SCHELDEZICHT were not found.
The main activity of GEM. EIG. SCHELDEZICHT is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEM. EIG. SCHELDEZICHT is not available. You also can look at reviews of GEM. EIG. SCHELDEZICHT, open positions, location of GEM. EIG. SCHELDEZICHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEM. EIG. SCHELDEZICHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEM. EIG. SCHELDEZICHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEM. EIG. SCHELDEZICHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEM. EIG. SCHELDEZICHT, employees, financial statistics.