G.I.P.

Contactgegevens G.I.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.I.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.I.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE BLONDEN 31; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42529950 (+32-42529950) 42529950 (+32-42529950)

Fax (fax): +32 (63) 673-59-11 +32 (63) 673-59-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.I.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.I.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.I.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.I.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.I.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.I.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.I.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.I.P.
Products information G.I.P.

BTW identificatienummer (tax): BE01745697021
Ondernemingsnummer: 3156066894
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 434,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in G.I.P. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.I.P.
(Get full report from official database of BE for G.I.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.I.P.
Addition kinds of activities for G.I.P.

021399. Hogs, nec | Hogs, nec
228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
753202. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services
02790101. Aardwormboerderij | Earthworm farm
15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
34319900. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
47290103. Spoorwegkantoor kantoren | Railroad ticket offices
73890413. Textiel, sponzen of krimpen | Textiles, sponging or shrinking

Werken bij G.I.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.I.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.I.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.I.P.. Looking for open vacancies in other companies

 • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

 • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

 • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

 • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

 • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

 • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

 • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

 • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

 • Junior process engineer (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: GO4JOBS Bornem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

 • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

 • Supervisor (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

Zoek naar antwoorden van G.I.P. in sociale netwerken
Look for responds of G.I.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.I.P.. Laat een reactie achter voor G.I.P.. G.I.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.I.P.. Leave a respond for G.I.P.. G.I.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.I.P. op de google maps. Adres en contacten G.I.P.
Location of G.I.P. on the google maps. Address and contacts of G.I.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come G.I.P. G.I.P.: Chaboteau R | Entreprise Générale de Construction Dell'Aria Frer SPRL | FORTIS | ROYAL DOG SHOP | ROGIER DEWAELE

Other related companies as G.I.P.: Chaboteau R | Entreprise Générale de Construction Dell'Aria Frer SPRL | FORTIS | ROYAL DOG SHOP | ROGIER DEWAELE

G.I.P. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.I.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01745697021. Het bedrijf G.I.P. bevindt zich op het adres: AVENUE BLONDEN 31; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 434,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in G.I.P. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G.I.P. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.I.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.I.P., openstaande posities, locatie van G.I.P. op de kaart.

G.I.P. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.I.P., company assigned to the tax number BE01745697021. The company G.I.P. is located at the address: AVENUE BLONDEN 31; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 434,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in G.I.P. were not found.
The main activity of G.I.P. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of G.I.P. is not available. You also can look at reviews of G.I.P., open positions, location of G.I.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.I.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.I.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.I.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.I.P., employees, financial statistics.