G. LOUWETTE

Contactgegevens G. LOUWETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. LOUWETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. LOUWETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD FRبRE ORBAN 34; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42541774 (+32-42541774) 42541774 (+32-42541774)

Fax (fax): +32 (56) 309-87-42 +32 (56) 309-87-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. LOUWETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. LOUWETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. LOUWETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. LOUWETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. LOUWETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. LOUWETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. LOUWETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. LOUWETTE
Products information G. LOUWETTE

BTW identificatienummer (tax): BE08545959472
Ondernemingsnummer: 5771636962
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in G. LOUWETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. LOUWETTE
(Get full report from official database of BE for G. LOUWETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. LOUWETTE
Addition kinds of activities for G. LOUWETTE

492300. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
951201. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies
08319903. Boomzaden extracten | Tree seeds extracting
22419908. Manmade vezel smalle geweven stoffen | Manmade fiber narrow woven fabrics
34430706. Vormen voor tunnels, inklapbaar | Forms for tunnels, collapsible
35729902. Magnetische opslagapparaten, computer | Magnetic storage devices, computer
39490100. Golfuitrusting | Golf equipment
79991103. Basketbal instructie school | Basketball instruction school

Werken bij G. LOUWETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. LOUWETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. LOUWETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. LOUWETTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

 • Onderhoudstechnieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

 • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

 • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

 • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

 • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

 • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

 • Logopedist(e) (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: OP WIELTJES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

Zoek naar antwoorden van G. LOUWETTE in sociale netwerken
Look for responds of G. LOUWETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. LOUWETTE. Laat een reactie achter voor G. LOUWETTE. G. LOUWETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. LOUWETTE. Leave a respond for G. LOUWETTE. G. LOUWETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. LOUWETTE op de google maps. Adres en contacten G. LOUWETTE
Location of G. LOUWETTE on the google maps. Address and contacts of G. LOUWETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come G. LOUWETTE G. LOUWETTE: BOUVIERS CLUB | De Winter Verzekeringen | Lamote P | VAN JEAN EDMOND | Sools M

Other related companies as G. LOUWETTE: BOUVIERS CLUB | De Winter Verzekeringen | Lamote P | VAN JEAN EDMOND | Sools M

G. LOUWETTE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. LOUWETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08545959472. Het bedrijf G. LOUWETTE bevindt zich op het adres: BLD FRبRE ORBAN 34; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in G. LOUWETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G. LOUWETTE is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. LOUWETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. LOUWETTE, openstaande posities, locatie van G. LOUWETTE op de kaart.

G. LOUWETTE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. LOUWETTE, company assigned to the tax number BE08545959472. The company G. LOUWETTE is located at the address: BLD FRبRE ORBAN 34; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in G. LOUWETTE were not found.
The main activity of G. LOUWETTE is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of G. LOUWETTE is not available. You also can look at reviews of G. LOUWETTE, open positions, location of G. LOUWETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. LOUWETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. LOUWETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. LOUWETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. LOUWETTE, employees, financial statistics.