G. HANSMA

Contactgegevens G. HANSMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. HANSMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. HANSMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RINGLAAN 8; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34496355 (+32-34496355) 34496355 (+32-34496355)

Fax (fax): +32 (84) 688-43-74 +32 (84) 688-43-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. HANSMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. HANSMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. HANSMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. HANSMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. HANSMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. HANSMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. HANSMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. HANSMA
Products information G. HANSMA

BTW identificatienummer (tax): BE08028228759
Ondernemingsnummer: 9801147460
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in G. HANSMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. HANSMA
(Get full report from official database of BE for G. HANSMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. HANSMA
Addition kinds of activities for G. HANSMA

076299. Farm management services, nec | Farm management services, nec
491199. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
573499. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
861199. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec
22829901. Stralende garens, voor de handel | Beaming yarns, for the trade
25119906. Rockers, behalve gestoffeerd: hout | Rockers, except upholstered: wood
50650408. Tv-onderdelen en accessoires, niet inbegrepen | Tv parts and accessories, nec
50990301. Brandblussers | Fire extinguishers
51399904. Schoenen | Shoes
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection

Werken bij G. HANSMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. HANSMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. HANSMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. HANSMA. Looking for open vacancies in other companies

 • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

 • Enthousiaste lasser halfautomaat (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiebedrijf in Arendonk zijn we op zoek naar een gedreven lasser. Heeft een halfautomatisch lasapparaat geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij degene die we zoeken! Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected] of 014404330

 • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

 • Mechanieker (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

 • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

 • Metser (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

 • Operator met heftruckattest: 3 ploegen (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Grobbendonk, gespecialiseerd in de productie van roofing, zijn wij op zoek naar operators met een heftruckattest. Je wordt tewerkgesteld in de 3 ploegen Je staat in voor het verpakken, labelen en vervoer naar het magazijn van de roofing. het betreft een functie 50% heftruckwerk en 50% operator werk

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Zingem (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Student frituur + koerier (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Studentenjob

  Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

 • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

Zoek naar antwoorden van G. HANSMA in sociale netwerken
Look for responds of G. HANSMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. HANSMA. Laat een reactie achter voor G. HANSMA. G. HANSMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. HANSMA. Leave a respond for G. HANSMA. G. HANSMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. HANSMA op de google maps. Adres en contacten G. HANSMA
Location of G. HANSMA on the google maps. Address and contacts of G. HANSMA

Andere gerelateerde bedrijven als come G. HANSMA G. HANSMA: FORTIS | Van Caem Belgium | Schuermans A-M | MURIEL VERHEYEN | CHINA GARDEN

Other related companies as G. HANSMA: FORTIS | Van Caem Belgium | Schuermans A-M | MURIEL VERHEYEN | CHINA GARDEN

G. HANSMA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. HANSMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08028228759. Het bedrijf G. HANSMA bevindt zich op het adres: RINGLAAN 8; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 565,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in G. HANSMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G. HANSMA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. HANSMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. HANSMA, openstaande posities, locatie van G. HANSMA op de kaart.

G. HANSMA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. HANSMA, company assigned to the tax number BE08028228759. The company G. HANSMA is located at the address: RINGLAAN 8; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 565,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in G. HANSMA were not found.
The main activity of G. HANSMA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of G. HANSMA is not available. You also can look at reviews of G. HANSMA, open positions, location of G. HANSMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. HANSMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. HANSMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. HANSMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. HANSMA, employees, financial statistics.