FRANK WILLEMS

Contactgegevens FRANK WILLEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANK WILLEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANK WILLEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGINNELAAN 52BB2; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59700956 (+32-59700956) 59700956 (+32-59700956)

Fax (fax): +32 (3) 439-34-15 +32 (3) 439-34-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANK WILLEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANK WILLEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANK WILLEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANK WILLEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANK WILLEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANK WILLEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANK WILLEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANK WILLEMS
Products information FRANK WILLEMS

BTW identificatienummer (tax): BE04332702636
Ondernemingsnummer: 9701446533
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FRANK WILLEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANK WILLEMS
(Get full report from official database of BE for FRANK WILLEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANK WILLEMS
Addition kinds of activities for FRANK WILLEMS

22410404. Braids, textiel | Braids, textile
36410107. Lampen, gloeilampen, elektrisch | Lamps, incandescent filament, electric
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
51479900. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
51590102. Katoen of katoen linters, land kopers | Cotton or cotton linters, country buyers
79991303. Gokautomaten, operatie | Gambling machines, operation

Werken bij FRANK WILLEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANK WILLEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANK WILLEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANK WILLEMS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker voltijdse weekendploeg (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een outsourcing bedrijf zijn we op zoek naar een electrotechnieker voor de voltijdse weekendploeg met eventuele uitbreiding naar week opdrachten. Voltijdse weekendploeg (2x12u.) wisselende ploeg: week1 DAG, Week 2 Nacht.

 • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

 • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: t-office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

 • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

 • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudenten Frituurmedewerker (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Synergie Oostende Interim

  Type: Studentenjob

  Opdienen en afruimen Klanten bestellen Bestellingen opnemen Kassa Bestelling klaarzetten Frituur op orde houden

 • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: WGK Diest

  Type: Vaste Job

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

 • Freelance Senior Projectleider Industriële / Residentiële Renovatie (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GROUP SUERICKX

  Type: Zelfstandige activiteit

  Group Suerickx levert hoog kwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Om die immense projecten tot een goed einde te brengen, zijn we op zoek naar collega’s die zichzelf overstijgen. Binnen Group Suerickx hebben we verschillende business units met elk hun eigen specialisatie (betonrenovatie, dakwerken, vloersystemen, gevelrenovatie, terrasrenovatie, straalwerken, schilderwerken, …) Als Senior Projecleider ben je, in samenwerking met de Project Manager, verantwoordelijk voor de kwalitatieve en veilige uitvoering van de projecten: Bijwonen van werfvergaderingen Opmaken van uitvoeringsdossiers Briefen, coachen en opvolgen van teamleaders, arbeiders en operationele ploegen Verzorgen van de werf- en projectadministratie en plaatsen van logistieke orders Nauwgezet opvolgen van de projecten en rapporteren aan de Project Manager Dagelijkse de nacalculatie van de werven opvolgen Overleg en input geven voor vordering staten Opleveren van projecten in het bijzijn van de klant

 • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

Zoek naar antwoorden van FRANK WILLEMS in sociale netwerken
Look for responds of FRANK WILLEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANK WILLEMS. Laat een reactie achter voor FRANK WILLEMS. FRANK WILLEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANK WILLEMS. Leave a respond for FRANK WILLEMS. FRANK WILLEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANK WILLEMS op de google maps. Adres en contacten FRANK WILLEMS
Location of FRANK WILLEMS on the google maps. Address and contacts of FRANK WILLEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANK WILLEMS FRANK WILLEMS: FLWESTINGHOUSE ELECTRIC BELGIUM SA | FRANK & NADIA | Video des Halles SPRL | ACM NEW SCREEN | EURO-DECO

Other related companies as FRANK WILLEMS: FLWESTINGHOUSE ELECTRIC BELGIUM SA | FRANK & NADIA | Video des Halles SPRL | ACM NEW SCREEN | EURO-DECO

FRANK WILLEMS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANK WILLEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04332702636. Het bedrijf FRANK WILLEMS bevindt zich op het adres: KONINGINNELAAN 52BB2; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 675,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in FRANK WILLEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANK WILLEMS is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANK WILLEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANK WILLEMS, openstaande posities, locatie van FRANK WILLEMS op de kaart.

FRANK WILLEMS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANK WILLEMS, company assigned to the tax number BE04332702636. The company FRANK WILLEMS is located at the address: KONINGINNELAAN 52BB2; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 675,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in FRANK WILLEMS were not found.
The main activity of FRANK WILLEMS is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANK WILLEMS is not available. You also can look at reviews of FRANK WILLEMS, open positions, location of FRANK WILLEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANK WILLEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANK WILLEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANK WILLEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANK WILLEMS, employees, financial statistics.