FLORIZOONE DIRK

Contactgegevens FLORIZOONE DIRK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLORIZOONE DIRK: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLORIZOONE DIRK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 59; 8420; DE HAAN, België

Telefoon (phone): 50413829 (+32-50413829) 50413829 (+32-50413829)

Fax (fax): +32 (4) 895-34-55 +32 (4) 895-34-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLORIZOONE DIRK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLORIZOONE DIRK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLORIZOONE DIRK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLORIZOONE DIRK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLORIZOONE DIRK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLORIZOONE DIRK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLORIZOONE DIRK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLORIZOONE DIRK
Products information FLORIZOONE DIRK

BTW identificatienummer (tax): BE06792816162
Ondernemingsnummer: 1602600097
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLORIZOONE DIRK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLORIZOONE DIRK
(Get full report from official database of BE for FLORIZOONE DIRK)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLORIZOONE DIRK
Addition kinds of activities for FLORIZOONE DIRK

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
3639. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
34290103. Deuropenings- en sluitapparatuur, behalve elektrisch | Door opening and closing devices, except electrical
35690405. Afscheiders voor stoom, gas, damp of lucht (machines) | Separators for steam, gas, vapor, or air (machinery)
38240102. Benzinemeters | Gasoline dispensing meters

Werken bij FLORIZOONE DIRK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLORIZOONE DIRK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLORIZOONE DIRK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLORIZOONE DIRK. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent broedmeester (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

 • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

 • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

 • Schrijnwerker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een schrijnwerker-plaatser.  * Takenpakket:  Parket plaatsen Laminaat plaatsen  Gyproc  plaatsen Keukens plaatsen  Plafonds plaatsen 

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Studentenjob

  Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

 • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Project manager (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van FLORIZOONE DIRK in sociale netwerken
Look for responds of FLORIZOONE DIRK in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLORIZOONE DIRK. Laat een reactie achter voor FLORIZOONE DIRK. FLORIZOONE DIRK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLORIZOONE DIRK. Leave a respond for FLORIZOONE DIRK. FLORIZOONE DIRK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLORIZOONE DIRK op de google maps. Adres en contacten FLORIZOONE DIRK
Location of FLORIZOONE DIRK on the google maps. Address and contacts of FLORIZOONE DIRK

Andere gerelateerde bedrijven als come FLORIZOONE DIRK FLORIZOONE DIRK: HERMAN LEMAIRE | Citadelle (La) | ALE PLOMBI?RES | GELENS PATRICK | K.I.H.

Other related companies as FLORIZOONE DIRK: HERMAN LEMAIRE | Citadelle (La) | ALE PLOMBI?RES | GELENS PATRICK | K.I.H.

FLORIZOONE DIRK is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLORIZOONE DIRK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06792816162. Het bedrijf FLORIZOONE DIRK bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 59; 8420; DE HAAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 411,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in FLORIZOONE DIRK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLORIZOONE DIRK is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLORIZOONE DIRK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLORIZOONE DIRK, openstaande posities, locatie van FLORIZOONE DIRK op de kaart.

FLORIZOONE DIRK is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLORIZOONE DIRK, company assigned to the tax number BE06792816162. The company FLORIZOONE DIRK is located at the address: KERKSTRAAT 59; 8420; DE HAAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 411,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in FLORIZOONE DIRK were not found.
The main activity of FLORIZOONE DIRK is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLORIZOONE DIRK is not available. You also can look at reviews of FLORIZOONE DIRK, open positions, location of FLORIZOONE DIRK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLORIZOONE DIRK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLORIZOONE DIRK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLORIZOONE DIRK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLORIZOONE DIRK, employees, financial statistics.