W.C. DE SPORTMINNAARS

Contactgegevens W.C. DE SPORTMINNAARS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W.C. DE SPORTMINNAARS: address, phone, fax, email, website, opening hours

W.C. DE SPORTMINNAARS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEERSTRAAT 112; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52301444 (+32-52301444) 52301444 (+32-52301444)

Fax (fax): +32 (11) 510-83-97 +32 (11) 510-83-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W.C. DE SPORTMINNAARS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W.C. DE SPORTMINNAARS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W.C. DE SPORTMINNAARS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W.C. DE SPORTMINNAARS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W.C. DE SPORTMINNAARS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W.C. DE SPORTMINNAARS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W.C. DE SPORTMINNAARS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W.C. DE SPORTMINNAARS
Products information W.C. DE SPORTMINNAARS

BTW identificatienummer (tax): BE05291259765
Ondernemingsnummer: 2312591552
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W.C. DE SPORTMINNAARS
(Get full report from official database of BE for W.C. DE SPORTMINNAARS)

Aanvulling soorten activiteiten voor W.C. DE SPORTMINNAARS
Addition kinds of activities for W.C. DE SPORTMINNAARS

8299. Scholen en educatieve diensten | Schools and educational services
519300. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
20239907. Ijsmengsel, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice cream mix, unfrozen: liquid or dry
22540000. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
27599916. Klaar afdrukken | Ready prints
49590200. Ziektebestrijding | Disease control
50320502. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block
50479902. Apparatuur en benodigdheden van dierenartsen | Veterinarians' equipment and supplies
73890103. Makelaars, contract diensten | Brokers, contract services
87110403. Verwarming en ventilatietechniek | Heating and ventilation engineering

Werken bij W.C. DE SPORTMINNAARS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W.C. DE SPORTMINNAARS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W.C. DE SPORTMINNAARS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W.C. DE SPORTMINNAARS. Looking for open vacancies in other companies

  • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Chauffeur CE - walking floor of afzetcontainers - hoog loon! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U wordt ingezet als chauffeur van een walking floor (hydraulische achterklep) of afzetcontainers met aanhangwagen (haaksysteem). Voor de walking floor: u bent bestuurder én belader. Op een kwartier ben je gelost, maar dan ruim je nadien ook de restjes op in de oplegger. Het zijn vooral dagritten tussen de 2 sites van het bedrijf, Brussel is zowat het verste dat je moet rijden. Voor de afzetcontainers: ophalen/leveren afzetcontainers voor houtafval, gans Belgie + N-Fr.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent zondagwerk (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Poederlee zijn we op zoek naar een jobstudent die op zondag wil helpen in de winkel. U zal op verschillende plaatsen in de winkel werken. U bedient de klanten en rekent af aan de kassa. U zorgt ervoor dat de winkel netjes en op orde is en vult rekken aan indien nodig.

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Hovenier tuinonderhoud (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: TUINEN DHAENENS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor volgende taken, zowel bij bedrijven als particulieren: Algemeen tuinonderhoud zoals het maaien van gras, snoeien (struiken, hagen, bomen); Onkruidbehandeling, ziektbestrijdingen,... Scheren van hagen (belangrijk deel van het werk, dat effecient en net uitgevoerd wordt) Plantwerken uitvoeren,assisteren in de aanleg in de winterperiode. Een uitgebreide functiebeschrijving van de job en de verloning vinden jullie op onze website www.tuinen-dhaenens.be link naar vacature : www.tuinen-dhaenens.be/vacature-hovenier

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

Zoek naar antwoorden van W.C. DE SPORTMINNAARS in sociale netwerken
Look for responds of W.C. DE SPORTMINNAARS in social networks

Lees alle opmerkingen voor W.C. DE SPORTMINNAARS. Laat een reactie achter voor W.C. DE SPORTMINNAARS. W.C. DE SPORTMINNAARS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W.C. DE SPORTMINNAARS. Leave a respond for W.C. DE SPORTMINNAARS. W.C. DE SPORTMINNAARS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W.C. DE SPORTMINNAARS op de google maps. Adres en contacten W.C. DE SPORTMINNAARS
Location of W.C. DE SPORTMINNAARS on the google maps. Address and contacts of W.C. DE SPORTMINNAARS

Andere gerelateerde bedrijven als come W.C. DE SPORTMINNAARS W.C. DE SPORTMINNAARS: IMOBOS | INGRID DUYS | Etablissement Jacqmotte S.C.R.L. | GAR ZUNE R | VERBERT PAPETERIES SPRL

Other related companies as W.C. DE SPORTMINNAARS: IMOBOS | INGRID DUYS | Etablissement Jacqmotte S.C.R.L. | GAR ZUNE R | VERBERT PAPETERIES SPRL

W.C. DE SPORTMINNAARS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W.C. DE SPORTMINNAARS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05291259765. Het bedrijf W.C. DE SPORTMINNAARS bevindt zich op het adres: MEERSTRAAT 112; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van W.C. DE SPORTMINNAARS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W.C. DE SPORTMINNAARS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W.C. DE SPORTMINNAARS, openstaande posities, locatie van W.C. DE SPORTMINNAARS op de kaart.

W.C. DE SPORTMINNAARS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is W.C. DE SPORTMINNAARS, company assigned to the tax number BE05291259765. The company W.C. DE SPORTMINNAARS is located at the address: MEERSTRAAT 112; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of W.C. DE SPORTMINNAARS is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of W.C. DE SPORTMINNAARS is not available. You also can look at reviews of W.C. DE SPORTMINNAARS, open positions, location of W.C. DE SPORTMINNAARS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W.C. DE SPORTMINNAARS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W.C. DE SPORTMINNAARS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W.C. DE SPORTMINNAARS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W.C. DE SPORTMINNAARS, employees, financial statistics.