VC PETITE REINE FRASNOISE

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • VC PETITE REINE FRASNOISE
Private companiesUnited States Postal Service • VC PETITE REINE FRASNOISE

Contactgegevens VC PETITE REINE FRASNOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VC PETITE REINE FRASNOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VC PETITE REINE FRASNOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES FOSS?S 13; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69226748 (+32-69226748) 69226748 (+32-69226748)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VC PETITE REINE FRASNOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VC PETITE REINE FRASNOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VC PETITE REINE FRASNOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VC PETITE REINE FRASNOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VC PETITE REINE FRASNOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VC PETITE REINE FRASNOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VC PETITE REINE FRASNOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VC PETITE REINE FRASNOISE
Products information VC PETITE REINE FRASNOISE

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VC PETITE REINE FRASNOISE
(Get full report from official database of BE for VC PETITE REINE FRASNOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VC PETITE REINE FRASNOISE
Addition kinds of activities for VC PETITE REINE FRASNOISE

1795. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
20910331. Zalm, Gehakt | Salmon, pickled
48130200. Online dienstverleners | Online service providers
59450102. Keramiek levert | Ceramics supplies
59849903. Propaangas, gebotteld | Propane gas, bottled

Werken bij VC PETITE REINE FRASNOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VC PETITE REINE FRASNOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VC PETITE REINE FRASNOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VC PETITE REINE FRASNOISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Huishoudhulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van VC PETITE REINE FRASNOISE in sociale netwerken
Look for responds of VC PETITE REINE FRASNOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VC PETITE REINE FRASNOISE. Laat een reactie achter voor VC PETITE REINE FRASNOISE. VC PETITE REINE FRASNOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VC PETITE REINE FRASNOISE. Leave a respond for VC PETITE REINE FRASNOISE. VC PETITE REINE FRASNOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VC PETITE REINE FRASNOISE op de google maps. Adres en contacten VC PETITE REINE FRASNOISE
Location of VC PETITE REINE FRASNOISE on the google maps. Address and contacts of VC PETITE REINE FRASNOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come VC PETITE REINE FRASNOISE VC PETITE REINE FRASNOISE: RUSTHUIS O.C.M.W. | Cougneau T | DIRK WYNANTS | R. WITVROUW | ITABC BVBA

Other related companies as VC PETITE REINE FRASNOISE: RUSTHUIS O.C.M.W. | Cougneau T | DIRK WYNANTS | R. WITVROUW | ITABC BVBA

VC PETITE REINE FRASNOISE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VC PETITE REINE FRASNOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf VC PETITE REINE FRASNOISE bevindt zich op het adres: RUE DES FOSS?S 13; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van VC PETITE REINE FRASNOISE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VC PETITE REINE FRASNOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VC PETITE REINE FRASNOISE, openstaande posities, locatie van VC PETITE REINE FRASNOISE op de kaart.

VC PETITE REINE FRASNOISE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VC PETITE REINE FRASNOISE, company assigned to the tax number BE04366210937. The company VC PETITE REINE FRASNOISE is located at the address: RUE DES FOSS?S 13; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of VC PETITE REINE FRASNOISE is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VC PETITE REINE FRASNOISE is not available. You also can look at reviews of VC PETITE REINE FRASNOISE, open positions, location of VC PETITE REINE FRASNOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VC PETITE REINE FRASNOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VC PETITE REINE FRASNOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VC PETITE REINE FRASNOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VC PETITE REINE FRASNOISE, employees, financial statistics.