V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS
Private companiesDepository Institutions • V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS

Contactgegevens V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VREDEDAL 12; 3071; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27593807 (+32-27593807) 27593807 (+32-27593807)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS
Products information V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS
(Get full report from official database of BE for V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS
Addition kinds of activities for V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS

441200. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
736300. Help leveringsdiensten | Help supply services
24260402. Blokken, hout: accessoires voor textielmachines | Blocks, wood: textile machinery accessories
28920108. Mercury fulminaat (explosief) | Mercury fulminate (explosive)
31110701. Mechanisch leer | Mechanical leather
36120305. Elektronische meter transformatoren | Electronic meter transformers
36940100. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
73890200. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
96519906. Huur controlebureau, overheid | Rent control agency, government

Werken bij V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Vacature Gevelwerker Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Gevelreiniging, onderhoud, stralen + gommen, kleine metselwerken, uithakken + voegen, kaleien, scheurherstel, natuursteenherstel, ...

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

  • Enthousiaste studenten M/V te Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel te Hofstade zijn wij op zoek naar extra studenten voor weekend- en vakantiewerk. We prefereren de combinatie van deze 2. Taken: Je staat mee in voor de bediening van onze klanten. Ja kan werken in de vakantie, maar ook tijdens de weekends ( zaterdag en/of zondag)binnen het schooljaar. Mogelijkheid tot het werken van 2 dagen, alsook 1 dag in het weekend. Indien je wenst te werken op een vaste dag in het weekend is dit ook mogelijk. Interesse? Solliciteer dan snel.

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS in sociale netwerken
Look for responds of V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS. Laat een reactie achter voor V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS. V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS. Leave a respond for V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS. V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS op de google maps. Adres en contacten V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS
Location of V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS on the google maps. Address and contacts of V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS: I.D. CONSTRUCTION TRADITIONNELLE | ASTRUCK RENTING | CAFE NOIR (LE) | G. DUBART | VIEUJEAN

Other related companies as V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS: I.D. CONSTRUCTION TRADITIONNELLE | ASTRUCK RENTING | CAFE NOIR (LE) | G. DUBART | VIEUJEAN

V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS bevindt zich op het adres: VREDEDAL 12; 3071; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS, openstaande posities, locatie van V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS op de kaart.

V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS, company assigned to the tax number BE03995422363. The company V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS is located at the address: VREDEDAL 12; 3071; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS is not available. You also can look at reviews of V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS, open positions, location of V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C. VOLLEK ERPS-KWERPS, employees, financial statistics.