V.C. SPORTING HERMALLE

Contactgegevens V.C. SPORTING HERMALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C. SPORTING HERMALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C. SPORTING HERMALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PETIT-BERTRAND 49; 4681; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 43796964 (+32-43796964) 43796964 (+32-43796964)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C. SPORTING HERMALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C. SPORTING HERMALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C. SPORTING HERMALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C. SPORTING HERMALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C. SPORTING HERMALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C. SPORTING HERMALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C. SPORTING HERMALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C. SPORTING HERMALLE
Products information V.C. SPORTING HERMALLE

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C. SPORTING HERMALLE
(Get full report from official database of BE for V.C. SPORTING HERMALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C. SPORTING HERMALLE
Addition kinds of activities for V.C. SPORTING HERMALLE

399908. Nieuwigheden, bric-a-brac en hobby kits | Novelties, bric-a-brac, and hobby kits
519901. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
16290113. Waterweg constructie | Waterway construction
16299905. Krachtcentrale constructie | Power plant construction
33160104. Draad, plat, koudgewalst strip: niet gemaakt in warmgewalste molens | Wire, flat, cold-rolled strip: not made in hot-rolled mills
50630500. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
52119904. Counter tops | Counter tops
61629904. Hypotheekmakelaars, met eigen geld | Mortgage brokers, using own money
63310202. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: wederzijds | Fire, marine, and casualty insurance: mutual
83220206. Jeugdhulpbureau | Youth self-help agency

Werken bij V.C. SPORTING HERMALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C. SPORTING HERMALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C. SPORTING HERMALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C. SPORTING HERMALLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

 • Teamleader (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

 • Constructeur/ monteur (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Plan lezen (stuktekeningen, montage plan...) Lassen (half automaat, TIG) Metaalbewerkingen (zagen, slijpen, plooien, boren, haaks monteren) Montage: In atelier de stukken samenstellen, op verplaatsing de eindproducten afmonteren. Werken in de hoogte Kwaliteit en veiligheid primeren

 • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

 • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS PUURS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

 • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

 • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

  Type: Vaste Job

  GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

 • Kelner (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DE CELT

  Type: Flexijob

  Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

 • FLEXI-JOB Barman/kelner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

  Type: Flexijob

  "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

Zoek naar antwoorden van V.C. SPORTING HERMALLE in sociale netwerken
Look for responds of V.C. SPORTING HERMALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C. SPORTING HERMALLE. Laat een reactie achter voor V.C. SPORTING HERMALLE. V.C. SPORTING HERMALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C. SPORTING HERMALLE. Leave a respond for V.C. SPORTING HERMALLE. V.C. SPORTING HERMALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C. SPORTING HERMALLE op de google maps. Adres en contacten V.C. SPORTING HERMALLE
Location of V.C. SPORTING HERMALLE on the google maps. Address and contacts of V.C. SPORTING HERMALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C. SPORTING HERMALLE V.C. SPORTING HERMALLE: GD-Construction | Acc Verschaeren J & Mertens H NV | JEAN-MARIE STROUVEN | VAN SCHEL M | Samyn M

Other related companies as V.C. SPORTING HERMALLE: GD-Construction | Acc Verschaeren J & Mertens H NV | JEAN-MARIE STROUVEN | VAN SCHEL M | Samyn M

V.C. SPORTING HERMALLE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C. SPORTING HERMALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf V.C. SPORTING HERMALLE bevindt zich op het adres: RUE PETIT-BERTRAND 49; 4681; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van V.C. SPORTING HERMALLE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C. SPORTING HERMALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C. SPORTING HERMALLE, openstaande posities, locatie van V.C. SPORTING HERMALLE op de kaart.

V.C. SPORTING HERMALLE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C. SPORTING HERMALLE, company assigned to the tax number BE09061492919. The company V.C. SPORTING HERMALLE is located at the address: RUE PETIT-BERTRAND 49; 4681; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of V.C. SPORTING HERMALLE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C. SPORTING HERMALLE is not available. You also can look at reviews of V.C. SPORTING HERMALLE, open positions, location of V.C. SPORTING HERMALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C. SPORTING HERMALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C. SPORTING HERMALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C. SPORTING HERMALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C. SPORTING HERMALLE, employees, financial statistics.