V.C. RAPID DENDERHOUTEM

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • V.C. RAPID DENDERHOUTEM
Private companiesGeneral Merchandise Stores • V.C. RAPID DENDERHOUTEM

Contactgegevens V.C. RAPID DENDERHOUTEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C. RAPID DENDERHOUTEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C. RAPID DENDERHOUTEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ADVOCAAT DE BACKERSTRAAT 12; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 54329858 (+32-54329858) 54329858 (+32-54329858)

Fax (fax): +32 (67) 135-89-46 +32 (67) 135-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C. RAPID DENDERHOUTEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C. RAPID DENDERHOUTEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C. RAPID DENDERHOUTEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C. RAPID DENDERHOUTEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C. RAPID DENDERHOUTEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C. RAPID DENDERHOUTEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C. RAPID DENDERHOUTEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C. RAPID DENDERHOUTEM
Products information V.C. RAPID DENDERHOUTEM

BTW identificatienummer (tax): BE01020324707
Ondernemingsnummer: 4495025634
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C. RAPID DENDERHOUTEM
(Get full report from official database of BE for V.C. RAPID DENDERHOUTEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C. RAPID DENDERHOUTEM
Addition kinds of activities for V.C. RAPID DENDERHOUTEM

5731. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
07220000. Gewas oogsten | Crop harvesting
20239907. Ijsmengsel, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice cream mix, unfrozen: liquid or dry
22110610. Tapestry stoffen, katoen | Tapestry fabrics, cotton
26739901. Cellofaanzakken, ongedrukte: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane bags, unprinted: made from purchased materials
37320209. Zeilboten, bouw en reparatie | Sailboats, building and repairing
50449901. Bankautomaatmachines | Bank automatic teller machines
73890200. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
83220204. Kinderhulpmaatschappij | Childrens' aid society

Werken bij V.C. RAPID DENDERHOUTEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C. RAPID DENDERHOUTEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C. RAPID DENDERHOUTEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C. RAPID DENDERHOUTEM. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • Jobstudent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

Zoek naar antwoorden van V.C. RAPID DENDERHOUTEM in sociale netwerken
Look for responds of V.C. RAPID DENDERHOUTEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C. RAPID DENDERHOUTEM. Laat een reactie achter voor V.C. RAPID DENDERHOUTEM. V.C. RAPID DENDERHOUTEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C. RAPID DENDERHOUTEM. Leave a respond for V.C. RAPID DENDERHOUTEM. V.C. RAPID DENDERHOUTEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C. RAPID DENDERHOUTEM op de google maps. Adres en contacten V.C. RAPID DENDERHOUTEM
Location of V.C. RAPID DENDERHOUTEM on the google maps. Address and contacts of V.C. RAPID DENDERHOUTEM

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C. RAPID DENDERHOUTEM V.C. RAPID DENDERHOUTEM: FLERNEST MORNIE-HOEBEKE NV | SPORTING T.H.C. | VAN AKEN-WITHOFS | LOUIS NEES | ROBERT HOUBART

Other related companies as V.C. RAPID DENDERHOUTEM: FLERNEST MORNIE-HOEBEKE NV | SPORTING T.H.C. | VAN AKEN-WITHOFS | LOUIS NEES | ROBERT HOUBART

V.C. RAPID DENDERHOUTEM is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C. RAPID DENDERHOUTEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01020324707. Het bedrijf V.C. RAPID DENDERHOUTEM bevindt zich op het adres: ADVOCAAT DE BACKERSTRAAT 12; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van V.C. RAPID DENDERHOUTEM is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C. RAPID DENDERHOUTEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C. RAPID DENDERHOUTEM, openstaande posities, locatie van V.C. RAPID DENDERHOUTEM op de kaart.

V.C. RAPID DENDERHOUTEM is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C. RAPID DENDERHOUTEM, company assigned to the tax number BE01020324707. The company V.C. RAPID DENDERHOUTEM is located at the address: ADVOCAAT DE BACKERSTRAAT 12; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of V.C. RAPID DENDERHOUTEM is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C. RAPID DENDERHOUTEM is not available. You also can look at reviews of V.C. RAPID DENDERHOUTEM, open positions, location of V.C. RAPID DENDERHOUTEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C. RAPID DENDERHOUTEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C. RAPID DENDERHOUTEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C. RAPID DENDERHOUTEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C. RAPID DENDERHOUTEM, employees, financial statistics.