TTC INGELMUNSTER

Contactgegevens TTC INGELMUNSTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TTC INGELMUNSTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

TTC INGELMUNSTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOLLEWERPSTRAAT 92; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51304333 (+32-51304333) 51304333 (+32-51304333)

Fax (fax): +32 (19) 377-43-69 +32 (19) 377-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TTC INGELMUNSTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TTC INGELMUNSTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TTC INGELMUNSTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TTC INGELMUNSTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TTC INGELMUNSTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TTC INGELMUNSTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TTC INGELMUNSTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TTC INGELMUNSTER
Products information TTC INGELMUNSTER

BTW identificatienummer (tax): BE01486419677
Ondernemingsnummer: 2844055175
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Clubs: Tennis de Table.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TTC INGELMUNSTER
(Get full report from official database of BE for TTC INGELMUNSTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor TTC INGELMUNSTER
Addition kinds of activities for TTC INGELMUNSTER

594100. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
606200. Staat krediet unies | State credit unions
24310102. Deurramen, hout | Door sashes, wood
31110000. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
32979903. Crucibles: grafiet, magnesiet, chroom, silica, andere nonclay | Crucibles: graphite, magnesite, chrome, silica,other nonclay
33120505. Draadproducten, staal of ijzer | Wire products, steel or iron
58120101. Amerikaans restaurant | American restaurant

Werken bij TTC INGELMUNSTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TTC INGELMUNSTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TTC INGELMUNSTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TTC INGELMUNSTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

  • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • elektricien (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Diksmuide zoeken wij een elektricien (m/v):

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van TTC INGELMUNSTER in sociale netwerken
Look for responds of TTC INGELMUNSTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor TTC INGELMUNSTER. Laat een reactie achter voor TTC INGELMUNSTER. TTC INGELMUNSTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TTC INGELMUNSTER. Leave a respond for TTC INGELMUNSTER. TTC INGELMUNSTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TTC INGELMUNSTER op de google maps. Adres en contacten TTC INGELMUNSTER
Location of TTC INGELMUNSTER on the google maps. Address and contacts of TTC INGELMUNSTER

Andere gerelateerde bedrijven als come TTC INGELMUNSTER TTC INGELMUNSTER: A.V. SERVICE | Chez Rosario | JACOBUS BROOS | Vanhee M | KJELL SWARTEL?

Other related companies as TTC INGELMUNSTER: A.V. SERVICE | Chez Rosario | JACOBUS BROOS | Vanhee M | KJELL SWARTEL?

TTC INGELMUNSTER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TTC INGELMUNSTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486419677. Het bedrijf TTC INGELMUNSTER bevindt zich op het adres: BOLLEWERPSTRAAT 92; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis de Table..
De hoofdactiviteit van TTC INGELMUNSTER is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TTC INGELMUNSTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TTC INGELMUNSTER, openstaande posities, locatie van TTC INGELMUNSTER op de kaart.

TTC INGELMUNSTER is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is TTC INGELMUNSTER, company assigned to the tax number BE01486419677. The company TTC INGELMUNSTER is located at the address: BOLLEWERPSTRAAT 92; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis de Table..
The main activity of TTC INGELMUNSTER is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TTC INGELMUNSTER is not available. You also can look at reviews of TTC INGELMUNSTER, open positions, location of TTC INGELMUNSTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TTC INGELMUNSTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TTC INGELMUNSTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TTC INGELMUNSTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TTC INGELMUNSTER, employees, financial statistics.