T.C. WELLINOIS

Contactgegevens T.C. WELLINOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.C. WELLINOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.C. WELLINOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-JOSEPH 183BC; 6927; TELLIN, België

Telefoon (phone): 84366516 (+32-84366516) 84366516 (+32-84366516)

Fax (fax): +32 (11) 801-62-75 +32 (11) 801-62-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.C. WELLINOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.C. WELLINOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.C. WELLINOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.C. WELLINOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.C. WELLINOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.C. WELLINOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.C. WELLINOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.C. WELLINOIS
Products information T.C. WELLINOIS

BTW identificatienummer (tax): BE08976898193
Ondernemingsnummer: 9569885253
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.C. WELLINOIS
(Get full report from official database of BE for T.C. WELLINOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.C. WELLINOIS
Addition kinds of activities for T.C. WELLINOIS

242100. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
20330000. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
22111304. Seersuckers, katoen | Seersuckers, cotton
25150301. Stoelbedden | Chair beds
25420204. Uitrustingen, kantoor: behalve hout | Fixtures, office: except wood
33540200. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
37130214. Van lichamen | Van bodies

Werken bij T.C. WELLINOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.C. WELLINOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.C. WELLINOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.C. WELLINOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

  • Winkelbediende materiaalafdeling gezocht (tijdelijke job) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de materiaalafdeling. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

    Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

    Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

    Type: Vaste Job

    BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • G2 Recruitment Solutions - ASP.NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dutch speaking .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 6 months, to start in the next week. Role 2years - ASP .NET experience Xamarin is a bonus Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Region Duration: 6 month extendable freelance mission Start Date: ASAP to 2 weeks Remote: 1 day remote after a month If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please send an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van T.C. WELLINOIS in sociale netwerken
Look for responds of T.C. WELLINOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.C. WELLINOIS. Laat een reactie achter voor T.C. WELLINOIS. T.C. WELLINOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.C. WELLINOIS. Leave a respond for T.C. WELLINOIS. T.C. WELLINOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.C. WELLINOIS op de google maps. Adres en contacten T.C. WELLINOIS
Location of T.C. WELLINOIS on the google maps. Address and contacts of T.C. WELLINOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come T.C. WELLINOIS T.C. WELLINOIS: 'T KAPSTERTJE | ADELAIRE MARCEL | Doca Design | CMS | F. BERTELLI

Other related companies as T.C. WELLINOIS: 'T KAPSTERTJE | ADELAIRE MARCEL | Doca Design | CMS | F. BERTELLI

T.C. WELLINOIS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.C. WELLINOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08976898193. Het bedrijf T.C. WELLINOIS bevindt zich op het adres: RUE SAINT-JOSEPH 183BC; 6927; TELLIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 411,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van T.C. WELLINOIS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.C. WELLINOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.C. WELLINOIS, openstaande posities, locatie van T.C. WELLINOIS op de kaart.

T.C. WELLINOIS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.C. WELLINOIS, company assigned to the tax number BE08976898193. The company T.C. WELLINOIS is located at the address: RUE SAINT-JOSEPH 183BC; 6927; TELLIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 411,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of T.C. WELLINOIS is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of T.C. WELLINOIS is not available. You also can look at reviews of T.C. WELLINOIS, open positions, location of T.C. WELLINOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.C. WELLINOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.C. WELLINOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.C. WELLINOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.C. WELLINOIS, employees, financial statistics.