T.C. HALEN DE ZWALUW

Contactgegevens T.C. HALEN DE ZWALUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.C. HALEN DE ZWALUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.C. HALEN DE ZWALUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPORTLAAN 27; 3545; HALEN, België

Telefoon (phone): 13461615 (+32-13461615) 13461615 (+32-13461615)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.C. HALEN DE ZWALUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.C. HALEN DE ZWALUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.C. HALEN DE ZWALUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.C. HALEN DE ZWALUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.C. HALEN DE ZWALUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.C. HALEN DE ZWALUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.C. HALEN DE ZWALUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.C. HALEN DE ZWALUW
Products information T.C. HALEN DE ZWALUW

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.C. HALEN DE ZWALUW
(Get full report from official database of BE for T.C. HALEN DE ZWALUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.C. HALEN DE ZWALUW
Addition kinds of activities for T.C. HALEN DE ZWALUW

7041. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
202401. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
34319904. Draagbare chemische toiletten, metaal | Portable chemical toilets, metal
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites
51490900. Koffie en thee | Coffee and tea
51999900. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
83220301. Crisiscentrum | Crisis center

Werken bij T.C. HALEN DE ZWALUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.C. HALEN DE ZWALUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.C. HALEN DE ZWALUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.C. HALEN DE ZWALUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • Computer Recruitment Services - Identity & Access Management Operator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background   Dedicated to ticket handling in the frame of the Lam 2.0. programme: the Logical Access Management programme aims at reducing the risk linked to the access management processes. By introducing new Business roles, bundling the critical and non-critical accesses of users in a logical role, a more efficient and logical access management will be materialized.   In this role, the person will be expected to work together with the Lam project team to treat tickets and analyze problems that are linked to the migration from the old business role structure to the new one. This will include creation/update and deletion of user accounts in different applications and environments, in line with the Lam conventions and rules.     Profile self-learner access management experience is a plus good communication skills fluent in English analytical mind-set curious to learn initiative taker capable to work against tight deadlines constructive mind-set interested in security Language: English    This position is for starting as soon as possible until the end of the year (renewable). y. You must be an EU national to apply for this role     Details  Reference: NK 380 Location: Brussels Rate: 300-325 euros per day State date: ASAP Duration:  until 30 Dec 2018 (extendable)

Zoek naar antwoorden van T.C. HALEN DE ZWALUW in sociale netwerken
Look for responds of T.C. HALEN DE ZWALUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.C. HALEN DE ZWALUW. Laat een reactie achter voor T.C. HALEN DE ZWALUW. T.C. HALEN DE ZWALUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.C. HALEN DE ZWALUW. Leave a respond for T.C. HALEN DE ZWALUW. T.C. HALEN DE ZWALUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.C. HALEN DE ZWALUW op de google maps. Adres en contacten T.C. HALEN DE ZWALUW
Location of T.C. HALEN DE ZWALUW on the google maps. Address and contacts of T.C. HALEN DE ZWALUW

Andere gerelateerde bedrijven als come T.C. HALEN DE ZWALUW T.C. HALEN DE ZWALUW: PATISSERIE YVETTE | Lethé T | PINTE | Kenitex Belgium NV | Carrein Patrick

Other related companies as T.C. HALEN DE ZWALUW: PATISSERIE YVETTE | Lethé T | PINTE | Kenitex Belgium NV | Carrein Patrick

T.C. HALEN DE ZWALUW is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.C. HALEN DE ZWALUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf T.C. HALEN DE ZWALUW bevindt zich op het adres: SPORTLAAN 27; 3545; HALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van T.C. HALEN DE ZWALUW is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.C. HALEN DE ZWALUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.C. HALEN DE ZWALUW, openstaande posities, locatie van T.C. HALEN DE ZWALUW op de kaart.

T.C. HALEN DE ZWALUW is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.C. HALEN DE ZWALUW, company assigned to the tax number BE08019439697. The company T.C. HALEN DE ZWALUW is located at the address: SPORTLAAN 27; 3545; HALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of T.C. HALEN DE ZWALUW is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of T.C. HALEN DE ZWALUW is not available. You also can look at reviews of T.C. HALEN DE ZWALUW, open positions, location of T.C. HALEN DE ZWALUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.C. HALEN DE ZWALUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.C. HALEN DE ZWALUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.C. HALEN DE ZWALUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.C. HALEN DE ZWALUW, employees, financial statistics.