T.C BRAIVES

Contactgegevens T.C BRAIVES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.C BRAIVES: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.C BRAIVES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CENTRE 100; 4261; BRAIVES, België

Telefoon (phone): 19698754 (+32-19698754) 19698754 (+32-19698754)

Fax (fax): +32 (58) 968-12-66 +32 (58) 968-12-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.C BRAIVES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.C BRAIVES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.C BRAIVES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.C BRAIVES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.C BRAIVES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.C BRAIVES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.C BRAIVES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.C BRAIVES
Products information T.C BRAIVES

BTW identificatienummer (tax): BE05659576416
Ondernemingsnummer: 3442260742
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.C BRAIVES
(Get full report from official database of BE for T.C BRAIVES)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.C BRAIVES
Addition kinds of activities for T.C BRAIVES

283603. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
26710000. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
36790402. Piezo-elektrische kristallen | Piezoelectric crystals
37319903. Drogen, drijvend | Drydocks, floating
38610501. Blauwdruk reproductie machines en apparatuur | Blueprint reproduction machines and equipment
73590502. Verhuur van elektronische apparatuur, met uitzondering van computers | Electronic equipment rental, except computers
79910202. Slankende salon | Slenderizing salon
92239907. Gevangenis, overheid | Prison, government

Werken bij T.C BRAIVES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.C BRAIVES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.C BRAIVES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.C BRAIVES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • Automation Engineer (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Project analyse & opvolging. Aanpassingen uitvoeren & validatie (PLC/Scada). Storingen zoeken & uitwerken van oplossingen. Aanleggen technische documentatie (proces + installatie).

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

Zoek naar antwoorden van T.C BRAIVES in sociale netwerken
Look for responds of T.C BRAIVES in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.C BRAIVES. Laat een reactie achter voor T.C BRAIVES. T.C BRAIVES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.C BRAIVES. Leave a respond for T.C BRAIVES. T.C BRAIVES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.C BRAIVES op de google maps. Adres en contacten T.C BRAIVES
Location of T.C BRAIVES on the google maps. Address and contacts of T.C BRAIVES

Andere gerelateerde bedrijven als come T.C BRAIVES T.C BRAIVES: Lambrecht M | NDR-Laswerken | BON-BON | Kips Computers NV | Steenackers J

Other related companies as T.C BRAIVES: Lambrecht M | NDR-Laswerken | BON-BON | Kips Computers NV | Steenackers J

T.C BRAIVES is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.C BRAIVES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659576416. Het bedrijf T.C BRAIVES bevindt zich op het adres: RUE DU CENTRE 100; 4261; BRAIVES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van T.C BRAIVES is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.C BRAIVES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.C BRAIVES, openstaande posities, locatie van T.C BRAIVES op de kaart.

T.C BRAIVES is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.C BRAIVES, company assigned to the tax number BE05659576416. The company T.C BRAIVES is located at the address: RUE DU CENTRE 100; 4261; BRAIVES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of T.C BRAIVES is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of T.C BRAIVES is not available. You also can look at reviews of T.C BRAIVES, open positions, location of T.C BRAIVES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.C BRAIVES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.C BRAIVES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.C BRAIVES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.C BRAIVES, employees, financial statistics.