SPORTIVA MORTSEL VOLLEY

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • SPORTIVA MORTSEL VOLLEY
Private companiesFood Stores • SPORTIVA MORTSEL VOLLEY

Contactgegevens SPORTIVA MORTSEL VOLLEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPORTIVA MORTSEL VOLLEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPORTIVA MORTSEL VOLLEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HELDENHULDELAAN 92; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34480679 (+32-34480679) 34480679 (+32-34480679)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPORTIVA MORTSEL VOLLEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPORTIVA MORTSEL VOLLEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPORTIVA MORTSEL VOLLEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPORTIVA MORTSEL VOLLEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPORTIVA MORTSEL VOLLEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPORTIVA MORTSEL VOLLEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPORTIVA MORTSEL VOLLEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPORTIVA MORTSEL VOLLEY
Products information SPORTIVA MORTSEL VOLLEY

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPORTIVA MORTSEL VOLLEY
(Get full report from official database of BE for SPORTIVA MORTSEL VOLLEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPORTIVA MORTSEL VOLLEY
Addition kinds of activities for SPORTIVA MORTSEL VOLLEY

225800. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
20990402. Chili peper of poeder | Chili pepper or powder
22110202. Kledingstof, katoen | Dress fabrics, cotton
38619901. Densitometers | Densitometers
39520102. Kleurpotloden: krijt, gips, houtskool, fusains, pastel, was, enz. | Crayons: chalk, gypsum, charcoal, fusains, pastel, wax, etc.
50879908. Restaurant levert | Restaurant supplies
51990102. Kunstartikelen | Art goods
86119900. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec

Werken bij SPORTIVA MORTSEL VOLLEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPORTIVA MORTSEL VOLLEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPORTIVA MORTSEL VOLLEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPORTIVA MORTSEL VOLLEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicking (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • (Master) Franchisenemer City Hub (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    City Hub staat voor opslag, groene stadsdistributie en kantoorruimteverhuur en mikt zowel op de zakelijke als op de privémarkt. Een succesformule in Nederland die hoge ogen gooit. Gestart in Roermond vorig jaar en al meteen rendabel, is nu ook een 2e en 3e Hub in Amsterdam operationeel. Voor België zoeken we voor City Hub naar een master of een eerste pilot franchisenemer. Een bijzonder aantrekkelijke opportuniteit met een sterk businessmodel, in een markt in volle beweging. Hebt u een pand met minstens 1500 m² vloeroppervlakte aan de rand van de stad, of wenst u uw eigen zaak te starten, kijk dan zeker naar City Hub!

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

Zoek naar antwoorden van SPORTIVA MORTSEL VOLLEY in sociale netwerken
Look for responds of SPORTIVA MORTSEL VOLLEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPORTIVA MORTSEL VOLLEY. Laat een reactie achter voor SPORTIVA MORTSEL VOLLEY. SPORTIVA MORTSEL VOLLEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPORTIVA MORTSEL VOLLEY. Leave a respond for SPORTIVA MORTSEL VOLLEY. SPORTIVA MORTSEL VOLLEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPORTIVA MORTSEL VOLLEY op de google maps. Adres en contacten SPORTIVA MORTSEL VOLLEY
Location of SPORTIVA MORTSEL VOLLEY on the google maps. Address and contacts of SPORTIVA MORTSEL VOLLEY

Andere gerelateerde bedrijven als come SPORTIVA MORTSEL VOLLEY SPORTIVA MORTSEL VOLLEY: DIGIMATIC | NORBERT MERKEN | LIBERTY AND CO | LA VILLE | PAUL BOUVEROUX

Other related companies as SPORTIVA MORTSEL VOLLEY: DIGIMATIC | NORBERT MERKEN | LIBERTY AND CO | LA VILLE | PAUL BOUVEROUX

SPORTIVA MORTSEL VOLLEY is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPORTIVA MORTSEL VOLLEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf SPORTIVA MORTSEL VOLLEY bevindt zich op het adres: HELDENHULDELAAN 92; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van SPORTIVA MORTSEL VOLLEY is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPORTIVA MORTSEL VOLLEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPORTIVA MORTSEL VOLLEY, openstaande posities, locatie van SPORTIVA MORTSEL VOLLEY op de kaart.

SPORTIVA MORTSEL VOLLEY is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPORTIVA MORTSEL VOLLEY, company assigned to the tax number BE03351623535. The company SPORTIVA MORTSEL VOLLEY is located at the address: HELDENHULDELAAN 92; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of SPORTIVA MORTSEL VOLLEY is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPORTIVA MORTSEL VOLLEY is not available. You also can look at reviews of SPORTIVA MORTSEL VOLLEY, open positions, location of SPORTIVA MORTSEL VOLLEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPORTIVA MORTSEL VOLLEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPORTIVA MORTSEL VOLLEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPORTIVA MORTSEL VOLLEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPORTIVA MORTSEL VOLLEY, employees, financial statistics.