SPIROU BOWL CENTER

Contactgegevens SPIROU BOWL CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPIROU BOWL CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPIROU BOWL CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L?ANCRE 1; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71324542 (+32-71324542) 71324542 (+32-71324542)

Fax (fax): +32 (15) 879-74-76 +32 (15) 879-74-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPIROU BOWL CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPIROU BOWL CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPIROU BOWL CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPIROU BOWL CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPIROU BOWL CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPIROU BOWL CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPIROU BOWL CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPIROU BOWL CENTER
Products information SPIROU BOWL CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE09786865234
Ondernemingsnummer: 2993743896
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Clubs: Bowling.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPIROU BOWL CENTER
(Get full report from official database of BE for SPIROU BOWL CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPIROU BOWL CENTER
Addition kinds of activities for SPIROU BOWL CENTER

2337. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
5962. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
17919901. Voorbouw installeren, metaal | Building front installation, metal
17999900. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
34949901. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
35690103. Filters, algemene lijn: industriële | Filters, general line: industrial
37320204. Ijsboten, bouw en reparatie | Iceboats, building and repairing
39990807. Munten en munten, niet-munteenheid | Coins and tokens, non-currency

Werken bij SPIROU BOWL CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPIROU BOWL CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPIROU BOWL CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPIROU BOWL CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Brakel - Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van SPIROU BOWL CENTER in sociale netwerken
Look for responds of SPIROU BOWL CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPIROU BOWL CENTER. Laat een reactie achter voor SPIROU BOWL CENTER. SPIROU BOWL CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPIROU BOWL CENTER. Leave a respond for SPIROU BOWL CENTER. SPIROU BOWL CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPIROU BOWL CENTER op de google maps. Adres en contacten SPIROU BOWL CENTER
Location of SPIROU BOWL CENTER on the google maps. Address and contacts of SPIROU BOWL CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come SPIROU BOWL CENTER SPIROU BOWL CENTER: Everaerts S | Biofil Laboratoire | COIFFURE BELLINEA | Verso | GERARDUS VERWILST

Other related companies as SPIROU BOWL CENTER: Everaerts S | Biofil Laboratoire | COIFFURE BELLINEA | Verso | GERARDUS VERWILST

SPIROU BOWL CENTER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPIROU BOWL CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09786865234. Het bedrijf SPIROU BOWL CENTER bevindt zich op het adres: RUE DE L?ANCRE 1; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Bowling..
De hoofdactiviteit van SPIROU BOWL CENTER is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPIROU BOWL CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPIROU BOWL CENTER, openstaande posities, locatie van SPIROU BOWL CENTER op de kaart.

SPIROU BOWL CENTER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPIROU BOWL CENTER, company assigned to the tax number BE09786865234. The company SPIROU BOWL CENTER is located at the address: RUE DE L?ANCRE 1; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Bowling..
The main activity of SPIROU BOWL CENTER is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SPIROU BOWL CENTER is not available. You also can look at reviews of SPIROU BOWL CENTER, open positions, location of SPIROU BOWL CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPIROU BOWL CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPIROU BOWL CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPIROU BOWL CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPIROU BOWL CENTER, employees, financial statistics.