SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN

Contactgegevens SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANS MEMLINGSTRAAT 5; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89712713 (+32-89712713) 89712713 (+32-89712713)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN
Products information SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN
(Get full report from official database of BE for SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN
Addition kinds of activities for SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN

342301. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
20990304. Frosting, klaar voor gebruik | Frosting, ready-to-use
33399905. Cadmium-raffinage (primair) | Cadmium refining (primary)
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
92210103. Staatspolitie | State police

Werken bij SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Quality Engineer (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

Zoek naar antwoorden van SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN in sociale netwerken
Look for responds of SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN. Laat een reactie achter voor SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN. SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN. Leave a respond for SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN. SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN op de google maps. Adres en contacten SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN
Location of SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN on the google maps. Address and contacts of SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN: FORTIS | DESCAMPS METALEN | Geybels Ilse | Graphic Center | PHOTOGRAVURE WESPIN & CIE

Other related companies as SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN: FORTIS | DESCAMPS METALEN | Geybels Ilse | Graphic Center | PHOTOGRAVURE WESPIN & CIE

SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN bevindt zich op het adres: HANS MEMLINGSTRAAT 5; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN, openstaande posities, locatie van SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN op de kaart.

SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN, company assigned to the tax number BE07938415527. The company SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN is located at the address: HANS MEMLINGSTRAAT 5; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN is not available. You also can look at reviews of SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN, open positions, location of SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPARVOC LANAKEN-BRIEGDEN, employees, financial statistics.