SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE

Contactgegevens SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): APPELSTRAAT 7; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53788537 (+32-53788537) 53788537 (+32-53788537)

Fax (fax): +32 (15) 133-97-32 +32 (15) 133-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE
Products information SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE

BTW identificatienummer (tax): BE07271545410
Ondernemingsnummer: 5305816650
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Tir.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE
(Get full report from official database of BE for SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE
Addition kinds of activities for SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE

017200. druiven | Grapes
965100. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
09130200. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
32310301. Aquaria en reflectoren, glas | Aquariums and reflectors, glass
32819901. Graniet, gesneden en gevormd | Granite, cut and shaped
58120304. Coffeeshop | Coffee shop
65199903. Landbouwkantoor | Landholding office
80420105. Visuele opleidingsspecialist optometrist | Visual training specialist optometrist

Werken bij SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Autotechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden en herstellen van oldtimers Auto's klaarmaken voor technische controle Werken aan benzinemotoren Technische keuringen uitvoeren op een voertuig De voertuigen klaarmaken voor leveringen

  • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Tankcontainerhersteller (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • Expediteur General Cargo - moderne KMO in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner, een belangrijke speler in de expeditie, zijn wij op zoek naar een gedreven Specialist Expeditie. Hierbij werk je op de afdeling General Cargo en vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, rederijen, transportplanners en klanten. Jouw takenpakket: • In deze functie ontvang je binnenkomende orders/vragen van klanten en verstrek je proactief advies. • Je checkt afvaartschema's en opties ter verscheping bij diverse rederijen. • Je ontvangt boekingen van klanten en plaats zelf boekingen bij rederijen om de klant vervolgens van een boekingsbevestiging voorzien. Hierbij houd je steeds rekening met de behoefte/vraag van de klant. • Je controleert documenten(commerciële facturen/CRM), incoterms en certificaten voor een correcte opvolging van de gehele flow. • Je detecteert problemen, geeft eerstelijnshulp bij eventuele geschillen en overlegt met de senior collega indien noodzakelijk. • Volgens precalculatie breng je gemaakte kosten en opbrengsten in in Navitrans & volgt dossiers volledig aan in Navitrans, aslook in CRM. • In dit gehele proces onderhoud je een goed contact met verschillende partijen, en versterk je steeds op vriendelijke en correcte wijze informatie aan de klanten en/of andere partijen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE in sociale netwerken
Look for responds of SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE. Laat een reactie achter voor SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE. SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE. Leave a respond for SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE. SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE op de google maps. Adres en contacten SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE
Location of SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE on the google maps. Address and contacts of SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE: FLJ. PROOST BVBA | DE REISDUIF | 'T ROOIVELD | Onder De Toren VZW | R. BELLEN

Other related companies as SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE: FLJ. PROOST BVBA | DE REISDUIF | 'T ROOIVELD | Onder De Toren VZW | R. BELLEN

SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271545410. Het bedrijf SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE bevindt zich op het adres: APPELSTRAAT 7; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tir..
De hoofdactiviteit van SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE, openstaande posities, locatie van SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE op de kaart.

SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE, company assigned to the tax number BE07271545410. The company SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE is located at the address: APPELSTRAAT 7; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tir..
The main activity of SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE is not available. You also can look at reviews of SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE, open positions, location of SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT JORIS AALSTERSE SCHUTTERSGILDE, employees, financial statistics.