ROYAL ZOUTE GOLF CLUB

Contactgegevens ROYAL ZOUTE GOLF CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROYAL ZOUTE GOLF CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROYAL ZOUTE GOLF CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CADDIESPAD 14; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50601227 (+32-50601227) 50601227 (+32-50601227)

Fax (fax): +32 (3) 410-94-11 +32 (3) 410-94-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROYAL ZOUTE GOLF CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROYAL ZOUTE GOLF CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROYAL ZOUTE GOLF CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROYAL ZOUTE GOLF CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROYAL ZOUTE GOLF CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROYAL ZOUTE GOLF CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROYAL ZOUTE GOLF CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROYAL ZOUTE GOLF CLUB
Products information ROYAL ZOUTE GOLF CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE08305084228
Ondernemingsnummer: 7388549804
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Clubs: Golf.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROYAL ZOUTE GOLF CLUB
(Get full report from official database of BE for ROYAL ZOUTE GOLF CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROYAL ZOUTE GOLF CLUB
Addition kinds of activities for ROYAL ZOUTE GOLF CLUB

226999. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
729999. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec
07219902. Plantendiensten | Planting services
20610000. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
24310209. Vensterbekleding, hout | Window trim, wood
37619902. Geleide raketten en ruimtevaartuigen, onderzoek en ontwikkeling | Guided missiles and space vehicles, research and development
38429912. Zuigeling incubators | Infant incubators
59991201. Hot tub en spa chemicaliën, apparatuur en benodigdheden | Hot tub and spa chemicals, equipment, and supplies
80110110. neurochirurg | Neurosurgeon
80110512. Oogarts | Oculist

Werken bij ROYAL ZOUTE GOLF CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROYAL ZOUTE GOLF CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROYAL ZOUTE GOLF CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROYAL ZOUTE GOLF CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • SCHRIJNWERKER/HOUTBEWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor maken van tuinhuizen carports en garages en het plaatsen hiervan .

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Vaste Job

    Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van ROYAL ZOUTE GOLF CLUB in sociale netwerken
Look for responds of ROYAL ZOUTE GOLF CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROYAL ZOUTE GOLF CLUB. Laat een reactie achter voor ROYAL ZOUTE GOLF CLUB. ROYAL ZOUTE GOLF CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROYAL ZOUTE GOLF CLUB. Leave a respond for ROYAL ZOUTE GOLF CLUB. ROYAL ZOUTE GOLF CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROYAL ZOUTE GOLF CLUB op de google maps. Adres en contacten ROYAL ZOUTE GOLF CLUB
Location of ROYAL ZOUTE GOLF CLUB on the google maps. Address and contacts of ROYAL ZOUTE GOLF CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come ROYAL ZOUTE GOLF CLUB ROYAL ZOUTE GOLF CLUB: DECOR ALBRECHT RITS | Praet D | BAKKERIJ DEERA | Van Breusegem Marjan | ARTHUR CLEYS

Other related companies as ROYAL ZOUTE GOLF CLUB: DECOR ALBRECHT RITS | Praet D | BAKKERIJ DEERA | Van Breusegem Marjan | ARTHUR CLEYS

ROYAL ZOUTE GOLF CLUB is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROYAL ZOUTE GOLF CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08305084228. Het bedrijf ROYAL ZOUTE GOLF CLUB bevindt zich op het adres: CADDIESPAD 14; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Golf..
De hoofdactiviteit van ROYAL ZOUTE GOLF CLUB is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROYAL ZOUTE GOLF CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROYAL ZOUTE GOLF CLUB, openstaande posities, locatie van ROYAL ZOUTE GOLF CLUB op de kaart.

ROYAL ZOUTE GOLF CLUB is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROYAL ZOUTE GOLF CLUB, company assigned to the tax number BE08305084228. The company ROYAL ZOUTE GOLF CLUB is located at the address: CADDIESPAD 14; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Golf..
The main activity of ROYAL ZOUTE GOLF CLUB is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROYAL ZOUTE GOLF CLUB is not available. You also can look at reviews of ROYAL ZOUTE GOLF CLUB, open positions, location of ROYAL ZOUTE GOLF CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROYAL ZOUTE GOLF CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROYAL ZOUTE GOLF CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROYAL ZOUTE GOLF CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROYAL ZOUTE GOLF CLUB, employees, financial statistics.