R.T.C. LOUVIEROIS

Contactgegevens R.T.C. LOUVIEROIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.T.C. LOUVIEROIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.T.C. LOUVIEROIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PEINTRE L. DEVOS 25; 7100; LA LOUVI?RE, België

Telefoon (phone): 64228566 (+32-64228566) 64228566 (+32-64228566)

Fax (fax): +32 (53) 699-33-59 +32 (53) 699-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.T.C. LOUVIEROIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.T.C. LOUVIEROIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.T.C. LOUVIEROIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.T.C. LOUVIEROIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.T.C. LOUVIEROIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.T.C. LOUVIEROIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.T.C. LOUVIEROIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.T.C. LOUVIEROIS
Products information R.T.C. LOUVIEROIS

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.T.C. LOUVIEROIS
(Get full report from official database of BE for R.T.C. LOUVIEROIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.T.C. LOUVIEROIS
Addition kinds of activities for R.T.C. LOUVIEROIS

325503. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
331302. Ferroalliages | Ferroalloys
359903. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
864199. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
50440203. Duplicatiemachines | Duplicating machines
50840300. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
50859904. Filters, industrieel | Filters, industrial
61530000. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural
76991900. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services

Werken bij R.T.C. LOUVIEROIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.T.C. LOUVIEROIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.T.C. LOUVIEROIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.T.C. LOUVIEROIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • Voltijdse verkoopfunctie - vast rooster - bakkerij Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote bakkerijketen met filialen over volledig Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelbediende voor de winkel in Sint-Lievens-Houtem. De winkel is nog vrij nieuw dus je komt terecht in een heel mooi filiaal.  Takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Uurrooster: Dinsdag gesloten 5 dagen/week Afwisselend zaterdag of zondag thuis Shift: 5u30 – 12u of 12u – 19u

  • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp (part-time/fulltime) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AMBY

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Tewerkstelling in de regio Hasselt - Kuringen - Stevoort - Diepenbeek - Herk-de-Stad

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van R.T.C. LOUVIEROIS in sociale netwerken
Look for responds of R.T.C. LOUVIEROIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.T.C. LOUVIEROIS. Laat een reactie achter voor R.T.C. LOUVIEROIS. R.T.C. LOUVIEROIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.T.C. LOUVIEROIS. Leave a respond for R.T.C. LOUVIEROIS. R.T.C. LOUVIEROIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.T.C. LOUVIEROIS op de google maps. Adres en contacten R.T.C. LOUVIEROIS
Location of R.T.C. LOUVIEROIS on the google maps. Address and contacts of R.T.C. LOUVIEROIS

Andere gerelateerde bedrijven als come R.T.C. LOUVIEROIS R.T.C. LOUVIEROIS: FLBUFFALO GRILL BELGIUM SA | MISSINNE INTERIEURS | Deffense P | CENTRE CULTUREL DE DURBUY | FRITURE DE LA REINE

Other related companies as R.T.C. LOUVIEROIS: FLBUFFALO GRILL BELGIUM SA | MISSINNE INTERIEURS | Deffense P | CENTRE CULTUREL DE DURBUY | FRITURE DE LA REINE

R.T.C. LOUVIEROIS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.T.C. LOUVIEROIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf R.T.C. LOUVIEROIS bevindt zich op het adres: RUE PEINTRE L. DEVOS 25; 7100; LA LOUVI?RE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van R.T.C. LOUVIEROIS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.T.C. LOUVIEROIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.T.C. LOUVIEROIS, openstaande posities, locatie van R.T.C. LOUVIEROIS op de kaart.

R.T.C. LOUVIEROIS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.T.C. LOUVIEROIS, company assigned to the tax number BE07931549072. The company R.T.C. LOUVIEROIS is located at the address: RUE PEINTRE L. DEVOS 25; 7100; LA LOUVI?RE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of R.T.C. LOUVIEROIS is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of R.T.C. LOUVIEROIS is not available. You also can look at reviews of R.T.C. LOUVIEROIS, open positions, location of R.T.C. LOUVIEROIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.T.C. LOUVIEROIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.T.C. LOUVIEROIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.T.C. LOUVIEROIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.T.C. LOUVIEROIS, employees, financial statistics.