R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE
Private companiesTransportation Services • R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE

Contactgegevens R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BERNEAU 30; 4600; VISE, België

Telefoon (phone): 43793628 (+32-43793628) 43793628 (+32-43793628)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE
Products information R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Clubs: Tennis de Table.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE
(Get full report from official database of BE for R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE
Addition kinds of activities for R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE

28139906. Neon | Neon
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
35450323. pushers | Pushers
38240207. Mechanische tellers | Mechanical counters
38449905. Bestralingsapparatuur, niet inbegrepen | Irradiation equipment, nec
59630401. Verkoop van apparaten, huis-naar-huis | Appliance sales, house-to-house

Werken bij R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Kieldrecht/Verrebroek/Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: DOUCHY CHRIST

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

Zoek naar antwoorden van R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE in sociale netwerken
Look for responds of R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE. Laat een reactie achter voor R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE. R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE. Leave a respond for R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE. R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE op de google maps. Adres en contacten R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE
Location of R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE on the google maps. Address and contacts of R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE

Andere gerelateerde bedrijven als come R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE: HALBARDIER M-A | Govers Informatiebeheer BVBA | BLOKKER | J. JANSSENS | Vanja N.V.

Other related companies as R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE: HALBARDIER M-A | Govers Informatiebeheer BVBA | BLOKKER | J. JANSSENS | Vanja N.V.

R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE bevindt zich op het adres: RUE DE BERNEAU 30; 4600; VISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis de Table..
De hoofdactiviteit van R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE, openstaande posities, locatie van R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE op de kaart.

R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE, company assigned to the tax number BE03864410400. The company R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE is located at the address: RUE DE BERNEAU 30; 4600; VISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis de Table..
The main activity of R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE is not available. You also can look at reviews of R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE, open positions, location of R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.S.C. VIS? TENNIS DE TABLE, employees, financial statistics.