OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS
Private companiesAmusement and Recreation Services • OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS

Contactgegevens OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FR?RE-ORBANSTRAAT 156; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59703599 (+32-59703599) 59703599 (+32-59703599)

Fax (fax): +32 (13) 809-19-26 +32 (13) 809-19-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS
Products information OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS

BTW identificatienummer (tax): BE02072265625
Ondernemingsnummer: 8506683349
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS
(Get full report from official database of BE for OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS
Addition kinds of activities for OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS

204500. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
20340302. Groentenmeel, maaltijd en poeder | Vegetable flour, meal, and powder
30699912. Platens, behalve printers ': massief of bedekt rubber | Platens, except printers': solid or covered rubber
35450102. Comparatoren (precisie gereedschappen van machinisten) | Comparators (machinists' precision tools)
59999924. tenten | Tents
61539900. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
73610102. Arbeidscontractanten (arbeidsbureau) | Labor contractors (employment agency)
79290000. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups

Werken bij OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Huishoudhulp in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Water & Energy expert (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je volgt de energieprestaties over de sites heen op. Je begeleidt de verantwoordelijken op de plant op vlak van energie, water, utilities. Je onderzoekt welke verbeteringen op vlak van energie, water, hergebruik, besparingen… mogelijk zijn en bundelt deze resultaten tot een plan van aanpak. Je volgt evoluties en nieuwe technieken op vlak van energie en water op. Je woont werkgroepen bij van de brancheverenigingen. Je staat in voor de coördinatie en rapportering van testen van nieuwe technologieën. Je zorgt dat er een actieve uitwisseling is van best practices over de plants heen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een ‘milieu opvolgsysteem’ of ‘milieuzorgsysteem’. Je houdt voeling met de operaties, waarbij je instaat voor de benchmarking van de verschillende plants. Je voert hier de nodige analyses op uit, legt voorstellen tot acties/ verbeteringen voor en voert deze ook uit indien van toepassing.

  • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS in sociale netwerken
Look for responds of OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS. Laat een reactie achter voor OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS. OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS. Leave a respond for OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS. OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS op de google maps. Adres en contacten OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS
Location of OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS on the google maps. Address and contacts of OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS

Andere gerelateerde bedrijven als come OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS: D'HAENE -AMO | Vanderveken J | PIETER RYCKEWAERT | FOTO PAESEN | DEKIJNDT

Other related companies as OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS: D'HAENE -AMO | Vanderveken J | PIETER RYCKEWAERT | FOTO PAESEN | DEKIJNDT

OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02072265625. Het bedrijf OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS bevindt zich op het adres: FR?RE-ORBANSTRAAT 156; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS, openstaande posities, locatie van OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS op de kaart.

OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS, company assigned to the tax number BE02072265625. The company OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS is located at the address: FR?RE-ORBANSTRAAT 156; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS is not available. You also can look at reviews of OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS, open positions, location of OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OOSTENDSE W.C. L. FRIJNS, employees, financial statistics.