MOTOR UNION ST.JOSSE

Contactgegevens MOTOR UNION ST.JOSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOTOR UNION ST.JOSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOTOR UNION ST.JOSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DES POSTES 206; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23544479 (+32-23544479) 23544479 (+32-23544479)

Fax (fax): +32 (9) 278-35-81 +32 (9) 278-35-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOTOR UNION ST.JOSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOTOR UNION ST.JOSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOTOR UNION ST.JOSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOTOR UNION ST.JOSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOTOR UNION ST.JOSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOTOR UNION ST.JOSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOTOR UNION ST.JOSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOTOR UNION ST.JOSSE
Products information MOTOR UNION ST.JOSSE

BTW identificatienummer (tax): BE02232116699
Ondernemingsnummer: 2292266845
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Clubs: Automobiles.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOTOR UNION ST.JOSSE
(Get full report from official database of BE for MOTOR UNION ST.JOSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOTOR UNION ST.JOSSE
Addition kinds of activities for MOTOR UNION ST.JOSSE

262199. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
267901. Gedrukte vezel- en gevormde pulpproducten, met uitzondering van voedingsmiddelen | Pressed fiber and molded pulp products, except food products
504301. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
14299912. Serpentine, verpletterd en gebroken-steengroeven | Serpentine, crushed and broken-quarrying
34669902. Afsluitingen, gestempeld metaal | Closures, stamped metal
35420405. Draadrolmachines | Thread rolling machines
36519903. Pickup heads, phonograph | Pickup heads, phonograph
38120404. Taffrail logs | Taffrail logs
50859903. Diamanten, industrieel: natuurlijk, ruw | Diamonds, industrial: natural, crude
51360401. Kleding riemen, mannen en jongens ' | Apparel belts, men's and boys'

Werken bij MOTOR UNION ST.JOSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOTOR UNION ST.JOSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOTOR UNION ST.JOSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOTOR UNION ST.JOSSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

  • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Leercontract

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van MOTOR UNION ST.JOSSE in sociale netwerken
Look for responds of MOTOR UNION ST.JOSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOTOR UNION ST.JOSSE. Laat een reactie achter voor MOTOR UNION ST.JOSSE. MOTOR UNION ST.JOSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOTOR UNION ST.JOSSE. Leave a respond for MOTOR UNION ST.JOSSE. MOTOR UNION ST.JOSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOTOR UNION ST.JOSSE op de google maps. Adres en contacten MOTOR UNION ST.JOSSE
Location of MOTOR UNION ST.JOSSE on the google maps. Address and contacts of MOTOR UNION ST.JOSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come MOTOR UNION ST.JOSSE MOTOR UNION ST.JOSSE: FLKLINISCH LABO RIGO BVBA | JACOBY B | Logisoft | Advies & Installatiebedrijf Gorissen | BLOTTI

Other related companies as MOTOR UNION ST.JOSSE: FLKLINISCH LABO RIGO BVBA | JACOBY B | Logisoft | Advies & Installatiebedrijf Gorissen | BLOTTI

MOTOR UNION ST.JOSSE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOTOR UNION ST.JOSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02232116699. Het bedrijf MOTOR UNION ST.JOSSE bevindt zich op het adres: CHEMIN DES POSTES 206; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 500,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Automobiles..
De hoofdactiviteit van MOTOR UNION ST.JOSSE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOTOR UNION ST.JOSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOTOR UNION ST.JOSSE, openstaande posities, locatie van MOTOR UNION ST.JOSSE op de kaart.

MOTOR UNION ST.JOSSE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOTOR UNION ST.JOSSE, company assigned to the tax number BE02232116699. The company MOTOR UNION ST.JOSSE is located at the address: CHEMIN DES POSTES 206; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 500,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Automobiles..
The main activity of MOTOR UNION ST.JOSSE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MOTOR UNION ST.JOSSE is not available. You also can look at reviews of MOTOR UNION ST.JOSSE, open positions, location of MOTOR UNION ST.JOSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOTOR UNION ST.JOSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOTOR UNION ST.JOSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOTOR UNION ST.JOSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOTOR UNION ST.JOSSE, employees, financial statistics.