MOTO SPORT STOCKEM

Contactgegevens MOTO SPORT STOCKEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOTO SPORT STOCKEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOTO SPORT STOCKEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PIETRO-FERRERO 2; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63221923 (+32-63221923) 63221923 (+32-63221923)

Fax (fax): +32 (53) 837-93-97 +32 (53) 837-93-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOTO SPORT STOCKEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOTO SPORT STOCKEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOTO SPORT STOCKEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOTO SPORT STOCKEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOTO SPORT STOCKEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOTO SPORT STOCKEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOTO SPORT STOCKEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOTO SPORT STOCKEM
Products information MOTO SPORT STOCKEM

BTW identificatienummer (tax): BE05032257080
Ondernemingsnummer: 9551757812
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de Clubs: Automobilisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOTO SPORT STOCKEM
(Get full report from official database of BE for MOTO SPORT STOCKEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOTO SPORT STOCKEM
Addition kinds of activities for MOTO SPORT STOCKEM

34210106. Tafelgerei, behalve met handgrepen van metaal | Table cutlery, except with handles of metal
35719900. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
50510107. Draad, nec | Wire, nec
50880300. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij MOTO SPORT STOCKEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOTO SPORT STOCKEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOTO SPORT STOCKEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOTO SPORT STOCKEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Meng Wals (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * De juiste mengsels samen stellen aan de hand van recepten. je plaatst grondstoffen of producten op weegschalen , in weegbakken, ..... * werken met weeg- en hijsapparatuur

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

    Type: Flexijob

    wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

  • Zaalmedewerker (flexi) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Flexijob

    U werkt mee tijdens de service of bij een feestelijke gelegenheid (huwelijk, babyborrel, jubileum, enz.) Tot uw takenpakket behoren: het opstellen van de tafels en tafelschikking, het begeleiden van gasten bij het menu, de bediening van gasten, e.d.

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van MOTO SPORT STOCKEM in sociale netwerken
Look for responds of MOTO SPORT STOCKEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOTO SPORT STOCKEM. Laat een reactie achter voor MOTO SPORT STOCKEM. MOTO SPORT STOCKEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOTO SPORT STOCKEM. Leave a respond for MOTO SPORT STOCKEM. MOTO SPORT STOCKEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOTO SPORT STOCKEM op de google maps. Adres en contacten MOTO SPORT STOCKEM
Location of MOTO SPORT STOCKEM on the google maps. Address and contacts of MOTO SPORT STOCKEM

Andere gerelateerde bedrijven als come MOTO SPORT STOCKEM MOTO SPORT STOCKEM: SALONS GISTELHOVE | Internet Security Systems NV | HUNG KEE | AELBRECHT | Mispelaere C

Other related companies as MOTO SPORT STOCKEM: SALONS GISTELHOVE | Internet Security Systems NV | HUNG KEE | AELBRECHT | Mispelaere C

MOTO SPORT STOCKEM is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOTO SPORT STOCKEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05032257080. Het bedrijf MOTO SPORT STOCKEM bevindt zich op het adres: RUE PIETRO-FERRERO 2; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 213,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Automobilisme..
De hoofdactiviteit van MOTO SPORT STOCKEM is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOTO SPORT STOCKEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOTO SPORT STOCKEM, openstaande posities, locatie van MOTO SPORT STOCKEM op de kaart.

MOTO SPORT STOCKEM is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOTO SPORT STOCKEM, company assigned to the tax number BE05032257080. The company MOTO SPORT STOCKEM is located at the address: RUE PIETRO-FERRERO 2; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 213,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Automobilisme..
The main activity of MOTO SPORT STOCKEM is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOTO SPORT STOCKEM is not available. You also can look at reviews of MOTO SPORT STOCKEM, open positions, location of MOTO SPORT STOCKEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOTO SPORT STOCKEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOTO SPORT STOCKEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOTO SPORT STOCKEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOTO SPORT STOCKEM, employees, financial statistics.