LES HURLUS EN BALADE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • LES HURLUS EN BALADE
Private companiesPersonal Services • LES HURLUS EN BALADE

Contactgegevens LES HURLUS EN BALADE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES HURLUS EN BALADE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES HURLUS EN BALADE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD DU HAINAUT 35; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56347983 (+32-56347983) 56347983 (+32-56347983)

Fax (fax): +32 (11) 725-24-26 +32 (11) 725-24-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES HURLUS EN BALADE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES HURLUS EN BALADE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES HURLUS EN BALADE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES HURLUS EN BALADE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES HURLUS EN BALADE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES HURLUS EN BALADE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES HURLUS EN BALADE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES HURLUS EN BALADE
Products information LES HURLUS EN BALADE

BTW identificatienummer (tax): BE08142761230
Ondernemingsnummer: 8642364501
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES HURLUS EN BALADE
(Get full report from official database of BE for LES HURLUS EN BALADE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES HURLUS EN BALADE
Addition kinds of activities for LES HURLUS EN BALADE

20990201. Bakpoeder | Baking powder
24930101. Bouwbord, behalve gips, NSK | Building board, except gypsum, nsk
34420102. Sash, deur of venster: metaal | Sash, door or window: metal
36480110. Street lighting fixtures | Street lighting fixtures
83220400. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services

Werken bij LES HURLUS EN BALADE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES HURLUS EN BALADE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES HURLUS EN BALADE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES HURLUS EN BALADE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dumperchauffeur C (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een dumper op werven, op een economische en veilige manier (veiligheidsfunctie) en met respect voor de omgeving. Deze functie zal op verschillende werven van ons plaatsvinden (Zeebrugge, Oostende & Gent)

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van LES HURLUS EN BALADE in sociale netwerken
Look for responds of LES HURLUS EN BALADE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES HURLUS EN BALADE. Laat een reactie achter voor LES HURLUS EN BALADE. LES HURLUS EN BALADE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES HURLUS EN BALADE. Leave a respond for LES HURLUS EN BALADE. LES HURLUS EN BALADE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES HURLUS EN BALADE op de google maps. Adres en contacten LES HURLUS EN BALADE
Location of LES HURLUS EN BALADE on the google maps. Address and contacts of LES HURLUS EN BALADE

Andere gerelateerde bedrijven als come LES HURLUS EN BALADE LES HURLUS EN BALADE: OC?ANE | FILTERTECH BVBA | JAAK VANDERSANDEN | CL. WIART | N.P. MEUBLES

Other related companies as LES HURLUS EN BALADE: OC?ANE | FILTERTECH BVBA | JAAK VANDERSANDEN | CL. WIART | N.P. MEUBLES

LES HURLUS EN BALADE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES HURLUS EN BALADE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08142761230. Het bedrijf LES HURLUS EN BALADE bevindt zich op het adres: BOULEVARD DU HAINAUT 35; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van LES HURLUS EN BALADE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES HURLUS EN BALADE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES HURLUS EN BALADE, openstaande posities, locatie van LES HURLUS EN BALADE op de kaart.

LES HURLUS EN BALADE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES HURLUS EN BALADE, company assigned to the tax number BE08142761230. The company LES HURLUS EN BALADE is located at the address: BOULEVARD DU HAINAUT 35; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of LES HURLUS EN BALADE is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES HURLUS EN BALADE is not available. You also can look at reviews of LES HURLUS EN BALADE, open positions, location of LES HURLUS EN BALADE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES HURLUS EN BALADE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES HURLUS EN BALADE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES HURLUS EN BALADE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES HURLUS EN BALADE, employees, financial statistics.