LEEUWS BADMINTONCLUB

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • LEEUWS BADMINTONCLUB
Private companiesDepository Institutions • LEEUWS BADMINTONCLUB

Contactgegevens LEEUWS BADMINTONCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEEUWS BADMINTONCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEEUWS BADMINTONCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VREDELAAN 10; 1502; HALLE, België

Telefoon (phone): 23567861 (+32-23567861) 23567861 (+32-23567861)

Fax (fax): +32 (87) 896-42-32 +32 (87) 896-42-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEEUWS BADMINTONCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEEUWS BADMINTONCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEEUWS BADMINTONCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEEUWS BADMINTONCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEEUWS BADMINTONCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEEUWS BADMINTONCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEEUWS BADMINTONCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEEUWS BADMINTONCLUB
Products information LEEUWS BADMINTONCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE08431701660
Ondernemingsnummer: 5481597900
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 794,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Clubs: Badminton.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEEUWS BADMINTONCLUB
(Get full report from official database of BE for LEEUWS BADMINTONCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEEUWS BADMINTONCLUB
Addition kinds of activities for LEEUWS BADMINTONCLUB

16110201. Luchthavenbaanbouw | Airport runway construction
17110104. Hydraulische verwarming aannemer | Hydronics heating contractor
24490102. Boterkratten, hout: draadbinding | Butter crates, wood: wirebound
26530103. Hempen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, corrugated: made from purchased materials
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
50999901. Messingartikelen | Brass goods
51490401. Macaroni | Macaroni
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods

Werken bij LEEUWS BADMINTONCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEEUWS BADMINTONCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEEUWS BADMINTONCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEEUWS BADMINTONCLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeurs en ervaren reachers (optie vast!) (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een magazijn met gevarengoed zijn we op zoek naar ervaren hef- en / of reachtruckchauffeurs. Je staat in voor : Laden en lossen van vrachtwagens Klaarzetten van te verzenden orders Wegrijden van goederen Orde en netheid binnen magazijn

  • Metselaar (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Deerlijk zijn we op zoek naar een enthousiaste metser om hun team te versterken. Je helpt mee aan verschillende projecten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je bent gemotiveerd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • zelfstandig logopediste (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van LEEUWS BADMINTONCLUB in sociale netwerken
Look for responds of LEEUWS BADMINTONCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEEUWS BADMINTONCLUB. Laat een reactie achter voor LEEUWS BADMINTONCLUB. LEEUWS BADMINTONCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEEUWS BADMINTONCLUB. Leave a respond for LEEUWS BADMINTONCLUB. LEEUWS BADMINTONCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEEUWS BADMINTONCLUB op de google maps. Adres en contacten LEEUWS BADMINTONCLUB
Location of LEEUWS BADMINTONCLUB on the google maps. Address and contacts of LEEUWS BADMINTONCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come LEEUWS BADMINTONCLUB LEEUWS BADMINTONCLUB: Bel-'Bent Ligfietsen | HUIS PIPS | Artevelde | N. VERSTRAETE | J. DE SMEDT

Other related companies as LEEUWS BADMINTONCLUB: Bel-'Bent Ligfietsen | HUIS PIPS | Artevelde | N. VERSTRAETE | J. DE SMEDT

LEEUWS BADMINTONCLUB is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEEUWS BADMINTONCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08431701660. Het bedrijf LEEUWS BADMINTONCLUB bevindt zich op het adres: VREDELAAN 10; 1502; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 794,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Badminton..
De hoofdactiviteit van LEEUWS BADMINTONCLUB is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEEUWS BADMINTONCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEEUWS BADMINTONCLUB, openstaande posities, locatie van LEEUWS BADMINTONCLUB op de kaart.

LEEUWS BADMINTONCLUB is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEEUWS BADMINTONCLUB, company assigned to the tax number BE08431701660. The company LEEUWS BADMINTONCLUB is located at the address: VREDELAAN 10; 1502; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 794,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Badminton..
The main activity of LEEUWS BADMINTONCLUB is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEEUWS BADMINTONCLUB is not available. You also can look at reviews of LEEUWS BADMINTONCLUB, open positions, location of LEEUWS BADMINTONCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEEUWS BADMINTONCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEEUWS BADMINTONCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEEUWS BADMINTONCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEEUWS BADMINTONCLUB, employees, financial statistics.