LE FIRST B.C. ANDENNE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • LE FIRST B.C. ANDENNE
Private companiesDepository Institutions • LE FIRST B.C. ANDENNE

Contactgegevens LE FIRST B.C. ANDENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE FIRST B.C. ANDENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE FIRST B.C. ANDENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MONTHESSAL 5; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85825408 (+32-85825408) 85825408 (+32-85825408)

Fax (fax): +32 (9) 603-85-20 +32 (9) 603-85-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE FIRST B.C. ANDENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE FIRST B.C. ANDENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE FIRST B.C. ANDENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE FIRST B.C. ANDENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE FIRST B.C. ANDENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE FIRST B.C. ANDENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE FIRST B.C. ANDENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE FIRST B.C. ANDENNE
Products information LE FIRST B.C. ANDENNE

BTW identificatienummer (tax): BE01644622802
Ondernemingsnummer: 5322570800
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE FIRST B.C. ANDENNE
(Get full report from official database of BE for LE FIRST B.C. ANDENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE FIRST B.C. ANDENNE
Addition kinds of activities for LE FIRST B.C. ANDENNE

232101. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
22530306. Lounging gewaden, breien | Lounging robes, knit
24260104. Meubelmaat voorraad, hardhout | Furniture dimension stock, hardwood
27310200. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
27549913. Muziek, blad: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Music, sheet: gravure printing, not published on site
28420401. Deodoranten, nonpersonal | Deodorants, nonpersonal
34699901. Asbakken, gestempeld metaal | Ash trays, stamped metal
42129900. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
96510000. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors

Werken bij LE FIRST B.C. ANDENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE FIRST B.C. ANDENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE FIRST B.C. ANDENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE FIRST B.C. ANDENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

Zoek naar antwoorden van LE FIRST B.C. ANDENNE in sociale netwerken
Look for responds of LE FIRST B.C. ANDENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE FIRST B.C. ANDENNE. Laat een reactie achter voor LE FIRST B.C. ANDENNE. LE FIRST B.C. ANDENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE FIRST B.C. ANDENNE. Leave a respond for LE FIRST B.C. ANDENNE. LE FIRST B.C. ANDENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE FIRST B.C. ANDENNE op de google maps. Adres en contacten LE FIRST B.C. ANDENNE
Location of LE FIRST B.C. ANDENNE on the google maps. Address and contacts of LE FIRST B.C. ANDENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE FIRST B.C. ANDENNE LE FIRST B.C. ANDENNE: PAUL MATHIEU | HUIS SJAPI-SJAPO | COIFFURE ANJE | BAKKERIJ BALLADE | Marine (De la)

Other related companies as LE FIRST B.C. ANDENNE: PAUL MATHIEU | HUIS SJAPI-SJAPO | COIFFURE ANJE | BAKKERIJ BALLADE | Marine (De la)

LE FIRST B.C. ANDENNE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE FIRST B.C. ANDENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01644622802. Het bedrijf LE FIRST B.C. ANDENNE bevindt zich op het adres: RUE DE MONTHESSAL 5; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 181,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van LE FIRST B.C. ANDENNE is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE FIRST B.C. ANDENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE FIRST B.C. ANDENNE, openstaande posities, locatie van LE FIRST B.C. ANDENNE op de kaart.

LE FIRST B.C. ANDENNE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE FIRST B.C. ANDENNE, company assigned to the tax number BE01644622802. The company LE FIRST B.C. ANDENNE is located at the address: RUE DE MONTHESSAL 5; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 181,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of LE FIRST B.C. ANDENNE is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LE FIRST B.C. ANDENNE is not available. You also can look at reviews of LE FIRST B.C. ANDENNE, open positions, location of LE FIRST B.C. ANDENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE FIRST B.C. ANDENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE FIRST B.C. ANDENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE FIRST B.C. ANDENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE FIRST B.C. ANDENNE, employees, financial statistics.